Sivut

2.3.2014

Kirpparipoliisin seikkailut 1

Ensimmäinen Kirpparipoliisin seikkailut- postaus näkee nyt päivänvalon! Oon tosi innoissani tästä postaussarjasta koska teen niin usein mahtavia löytöjä, joten kiva päästä jakamaan ne teidän kaikkien kanssa. Ja jos teillä on jotain vinkkejä hyvistä kirppareista pääkaupunkiseudulla, vinkatkaa!

Kaikille tiedoksi, pesen vaatteet ennen käyttöä ja ostan vain hyväkuntoisia ja puhtaita vaatteita. 

H&M:n urheilutoppi, 3e Porvoon Löytöpiste

Lompakko 2e Facebook-kirppis, meikkilaukku 1e Kaivarin Kanuuna

Armeijaleggarit 1,5e ja Lindexin olohousut 2e Porvoon Kellarikirppis

Niken treenikassi 20e Facebook-kirppis, Adidaksen kännykkäsuoja 5e Porvoon Kellarikirppis, Adidaksen treenihousut 1,5e Kaivarin Kanuuna

Adidaksen treenipaita 5e Kaivarin kanuuna

Sinkkuelämää tuotantokaudet 1-5 12,5e Porvoon Löytöpiste
Nahkasaappaat Porvoon Löytöpiste 4e

Niken juoksulenkkarit Kaivarin Kanuuna 18e

Guessin pikkulaukku Kaivarin Kanuuna 15e

Mitäs tykkäätte mun kirppislöydöistä? 

Oonariina

3 kommenttia:

  1. Kivaa mitä olet löytänyt. Minä pidin eniten muodikaista armeijaleggisistä ja hyvä löytö on tuo treenikassi. Miten pienellä rahalla saa hyväkuntoisia ja edullisia merkkituotteita. Irkka

    VastaaPoista
  2. aah, mä rakastan kirppareita! sieltä voi löytää niin uskomattoman hyviä löytöjä että! pitäis varmaan joku kerta lähtee helsinkiin ja ympäristöön katteleen vähän millasta meininkiä siellä on :) parhaita hetkiä on ne kun löytää vanhoja muumi astioita halvalla mitä ei kaupasta enää saa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirpparit on parhaita !!! onks teillä siellä päin jotain hyviä kirppareita?? Sitä fiilistä ei kyllä voita kun löytää jotain huippusiistii ja vielä suht halvalla! :)

      Poista