Sivut

2.6.2013

First day in Los Angeles, CA

Huhhuh. Kello on 16.15. Mun kroppa vaan sanoo että kello on 2.15. Yöllä. Koitan pysyä hereillä. Krr. Zzz. Nojoo, mutta energiaa riittää joten tässä eka postaus AMERIKASTA!

Lennot meni erittäin sujuvasti ajallaan ja matkalaukkukin tuli perille. Olin vaan turhaan panikoinu mahdollisia kuulusteluja tullissa/rajalla, koska ainoa asia mitä multa kysyttiin oli: "What are you going to  do here?" Sanoin että tuun työharjoitteluun ja vastaus: "Good luck, bye." Jälkeenpäin kuulin että jenkit on vähän "löysänny" otettaan rajalla ettei turistien tarvi pissiä housuun jännityksestä...

It is time!

Excited..

Ihanan punainen oon!!

New Yorkissa odottelemassa jatkolentoa..

Mun pomo tuli vaimonsa kanssa hakemaan mua kentältä ja vei mut mun väliaikaiseen kotiin, nimittäin motelliin! Tää ei oo mikään lukaali, mutta kyllä täällä viikon kelpaa asustella. "Stay by the sea" !!!!! Manhattan Beach siis tuossa 150 metrin päässä.... Ne käytti mua myös yöllä kaupassa (ruokakaupat jopa 2.00 asti auki) ja antoi hedelmiä, vettä, astioita ja kahvinkeittimen tänne. Arvostan :)

Mwah!

Siellä se ranta siintää.. :)

Temporary home (vasen ovi alhaalta!)


Tired face



Luxury bed

Onkohan jenkkikahvi hyvää ? 

Ekat kauppaostokset! Salaattia ja FATFREE jogurttia :D ahahah

Eteinen ja keittiö ja sadan viipaleen leipäpaketti

Kaikkiahan kiinnostaa wc-kuvat

Näkymä ikkunasta :D

Heräsin tänään 5.00 ihan virkeänä ku peipponen viiden tunnin yöunien jälkeen.. Katotaan miten väsyny oon kohta. Voiko jetlag tulla vasta parin päivän jälkeen? No kävin sitten aamukävelyllä rannalla ja aamukahvilla viereisessä kahvilassa missä tilasin pienen kahvin ja sain kahvin, jota lipitin seuraavat kaksi tuntia ku se oli niin iso. Koitin näyttää mahdollisimman vähän turistilta. (joo ei onnistunu ku räpsin kokoajan kuvia) Koitan nauttia näistä maisemista mahdollisimman paljon koska viikon päästä muutan sinne kämppään joka onkin sitten enemmän sisämaassa. Käytiin pomon kanssa autolla vähän sightseeingillä, meksikolaisessa ravintolassa syömässä (puolet burritosta odottaa illalla jääkaapissa <3), ruokakaupassa ja kyselemässä vähän puhelinasioita. 

Jenkeissä ei ole tosiaankaan yhtä helppoa liittymien avaus ja pakettien lisääminen kuin Suomessa. Täällä ensinnäkään netin käyttö puhelimella ei oo rajatonta. Se maksaa, mitä enemmän sitä ottaa. Eli täällä ei oo ns. 3G:tä, joka voi olla kokoajan päällä ja maksaa sit sen n. 10e kuussa. EI. Eli katotaan nyt otetaanko mulle tähän iPhoneen vaan netitön uus Sim-kortti jossa ois vaan puhetta ja tekstareita ja sit erillinen mokkula tietokoneeseen. Huoh ku menee vaikeeks. No ei mikään ihme jos täällä vieläkin käytetään shekkejä... Vielä en jaksa sosialisoitua koska nyt nautin motellin ilmaisesta WiFistä viikon ajan ja avaan telkkarin ja vetäsen ton lopun burriton naamaan ja nautin elämästä (ja meen huomenna rannalle bongailee delfiinejä!!!!)


Morning Caramel Macchiato. Makeeta....

FINALLY I'M HERE!

Kuullaan!!

Väsynyt, mutta onnellinen O-R





4 kommenttia:

  1. Kateellisena luen täältä ruudun takaa!! Näytät niin onnelliselta :) luv u, nauti! -saranda

    VastaaPoista
  2. hei huippu tää blogi !! -vilma

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! Rupeen seuraan! T. HeidiW

    VastaaPoista
  4. onpa kiva lukee sun kuulumisia näin :) ehkä jopa pikkasen kateellisena ;) pidä hauskaa :) T. Henna

    VastaaPoista