Sivut

16.6.2013

Apartment number 25

Happy Saturday evening my friends!

VIHDOINKIN se päivä on koittanut kun minä, Oonariina Oinonen, muutin omaan kämppääni, Tarzanaan (joka on muuten nimetty Tarzanin mukaan oikeesti)! Oon niin onnellinen tällä hetkellä!!! Oon järjestelly (levittäny) kamat, pessy pyykkiä (lentokoneesta asti haisseet neuleet), käyny hyvässä suihkussa, yrittänyt _itse_ tehdä ruokaa kaasuliedellä, no more motel life!!! Esittelykierros, olkaa hyvät! :)

Sininen pallo motellikoti, punainen pallo nykyinen koti ja työpaikka sijaitsee siinä vieressä Sherman Oaksissa.

LAST goodbye!!!

Söpöt pikku postilaatikot

Hello

AMME!!!!! OMG vaahtokylpyyn heti

Juuri uusittu keittiö. Miten kaasuliesiä käytetään? Anyone?

Huomatkaa kokolattiamatto (allergikot welcome)

Tyylikkäät ruokatuolit!

Siinä nukuin ekan yön!


Nyt on tilaa ostaa lisää tavaraa heheee

Almost like a walk-in closet?

Nyt mahtuu paljon ruokaa!!

Vuokranantajan yllärit

TADAA kui siistii??? :D

Etuovi ja summerilla sisään!

Hoodz

Tällasia "apartmentseja" on täällä tosi paljon

Tääl on kuuuuumaaaa.....

Siellä on mun autopaikka mut ei autoa hhaha

Ja jenkkilippujen välistä kävellään sisään... God bless

37 vuokra-asuntoa

Wuuhuu

Vuokrasopimuksen tekeminen ei ollu mikään piece of cake... Suomessa allekirjottaa yhen paperin ja se on sillä selvä, tervetuloa, toivottavasti viihdyt. Täällä mulla meni yli 30min papereiden allekirjoittamiseen :D Niitä oli valehtelematta yli 20. Esimerkiksi yhteen lomakkeeseen piti allekirjoittaa että ymmärrän talon olevan vanha ja hometta ja asbestia (say whaat?) voi joskus ilmestyä. Tai että uin uima-altaassa omalla vastuulla. Ja että talon maalaamiseen on voitu käyttää lyijypitoista maalia, joka voi olla vaarallista terveydelle. Heitin hyvänä läppänä: "Ai siks ku amerikkalaiset vie kaiken oikeuteen?" Vastauksena: "Oh yes, dear." Eli se legenda on ihan totta!

Hyvää viikonloppua ja terkkui kaikille Oonikselta!! (uus lempparinimi töissä huoh)

O-R



3 kommenttia:

  1. Moi rakas Oonariina!
    Kiva katsella kuvia ja tietojasi ja että olet nyt saanut oman asunnon. Ja hienoa, että työt käynnistyivät niin lennosta, se on hyvä alku kaikelle tulevalle. Kaikki on varmaan uutta mutta toisaalta tuttua edelliseltä Amerikka-vuodelta. Oli tosi jännää katsoa Hollyvoodia sinun kamerasta käsin kun olen sen nähnyt Kauniissta ja Rohkeista. Sinä olet ollut siellä!
    Me täällä aloitetaan juhannusviikko ja sinun vanhempien odottelu Virranniemeen. Ilma on nyt kylmempi ja vesi pahus soikoon jäähtyi monta astetta. Me jo pulikoimme ihanan lämpimässä vedessä ja kyllä toisaalta uskoimme että se kylmäkin kyllä tulee. Mutta jospa se lämpenisi ensi viikonlopuksi.
    Surullinen juttu tuli kun Elvin ja Penan pikku koira "Romppu" joutui ison koiran runtelemaksi ja kuoli. He surevat melkein kuin pientä lasta, olihan se heidän jokapäiväinen ilonsa. Sellaista sattuu.
    Ole sinä varovainen siellä suuressa maailmassa mutta luottavainen ja terveesti rohkea. Ja utelias, se vie ihmistä näkemään kaikkea hyödyllistä.
    Siunausta ja varjelusta!I-mummi

    VastaaPoista
  2. Oi miten söpö!♡ t.larissa

    VastaaPoista
  3. ihan mahtavalta näyttää sun kämppä! Marikalla on hyvät oltavat sitten! :D haleja T. Henni

    VastaaPoista