Sivut

8.5.2013

HAPPY HAPPY !!!

EKA ILOINEN ASIA Eilen illalla tuli ilouutinen rapakon toiselta puolelta, että hakupakettini miljoonine liitteineen on hyväksytty. Liittenä tuli Internship Placement Plan (DS-7002) eli työnantajan tarkka selostus työtehtävistäni ja aikatauluista, joka mun täytyi sitten hyväksyä, allekirjoittaa ja skannata takaisin.


Ryppyotsa jännän äärellä ennen haastattelua...


Sitten olikin Skype-haastattelun aika... American Scandinavian Foundationin hyväksymiskriteereihin kuuluu haastattelu Skypen välityksellä, joka mulla oli tänään klo 17.45. Ehkä ne haluu nähä oonko suht normaali ja täysjärkinen? Oonhan mä?  Haastattelu meni hyvin; multa kysyttiin perusasioita: Mistä sain tietää harjottelupaikasta, aionko matkustella harjoittelun jälkeen, mitä tavoitteita mulla on harjoittelun suhteen yms. Tosi rento ja shillee. Oli vaan hauska huomata kuinka englannin kielen taito on jäänyt jonnekin naulakkoon roikkumaan. Ja se ei ollukaa videokeskustelu, ehkä ihan hyvä koska mulla oli erittäin bad hair day.

TOINEN ILOINEN ASIA VARASIN LENNOT. APUA. Otin ehkä elämäni suurimman riskin. Alan vasta nyt hakemaan viisumia ja yleensä lentoliput ostetaan vasta kun viisumin saaminen on varmaa.. Mutta tein taustatutkimusta ja kaiken järjen mukaan ajan pitäisi riittää viisumin saamiseen, joten peukut pystyyn että viisumi tipahtaa postiluukusta ennen lentoa!

Toukokuun 31. päivä meikä is out of here!!!! Nyt alko jännittää ihan suunnattomasti.. Takaisin Suomeen tuun sitten joulukuun 9. Eli 5,5kk harjoittelua ja 3 viikkoa hengailua Pennsylvaniassa, UUH!


Mun tän päivän kootut ilmeet!!!

Vahvistusta......


Hommasin Finnairin lennot. Suurimpana plussana luotettavuus, lentoyhtiöiden yhteistyö(laukut menee suoraan määränpäähän), vain yksi välilasku ja hinta. No olihan tuossa aika monta plussaa. Lennot menee: Helsinki-New York-Los Angeles ja joulukuuksi otin vain New York-Helsinki, koska turhaan lennän takaisin Losiin pohjoisesta (Pennsylvaniasta), vain että saisin ostettua menopaluun nyt, joka ei muuten hinnallisesti olis tullu melkee yhtään halvemmaksi.
Yhteensä hinnaksi tuli 885 euroa, joka mun mielestä ei oo yhtään paha ottaen huomioon juuri nuo mainitsemani asiat. Jännä oli huomata että 1. kesäkuuta lennot oli PUOLET kalliimpia. Say what?

KOLMAS ILOINEN ASIA löysin kirpparilta supercoolin armyjacketin! Alunperin Gina Tricotista ja maksoin 8 euroa. Ehkä jo menny muodista mutta ihan sama.


Foundation lupas tänään tai viimeistään huomenna lähettää viisumiohjeet ja sitten alkaakin viisumirumba! Se on kuulemma vaivattomampi; pari online-hakemusta, haastatteluajan varaaminen, haastattelu suurlähetystössä ja viisumi postissa kotiin. Eihän kuulosta enää pahalta, eihän..?

O-R

Goodbye Porvoo <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti