Sivut

14.5.2013

Jännän äärellä

Moi!

Tänään oli lukukauden VIIMEINEN koe, joten koulu on ohi !! (yksi Take-Home koe odottaa vielä mutta sitä ei lasketa) En voi uskoa että oon opiskellu täällä jo 2 vuotta. Huh. Nyt voi sitten kunnolla keskittyä stressaamaan vain ja ainoastaan harjoitteluasioita. Ihanaa? Ps. 17 päivää lähtöön.


Tässä parin päivän aikana oon hoidellu käytännön asioita:

  •  kävin vakuutusyhtiössä hoitamassa itelleni matkavakuutuksen ja matkatavaravakuutuksen 31.5-9.12. Tulihan siinä hintaa, mutta nyt ainakin oon hyvin vakuutettu...
  • Käytiin hietsun kirpparilla myymässä melkein koko mun vaatekaappi ja ihan kivasti meni kaupaksi! 
  • Varasin ajan jäykkäkouristusrokotuksen ottamiseen, koska tajusin (kiitos äiti!) edellisen menneen jo umpeen.. 10 vuoden väleinhän se Tetanus D-rokotus pitäisi ottaa. Jenkkeihin ei oo mitään tiettyjä rokotussuosituksia, mutta tuo jäykkäkouristus pitäisi aina olla voimassa kaikkialla. Mukava sotku siitäkin meinas tulla ku oon tietenkin hävittänyt mun rokotuskortin, joten eikun soittelemaan Vantaan kaikki lääkäriasemat läpi... Saatika ajan saaminen lähimpään terveyskeskukseen!!! Pari päivää ennen lähtöä ainoa mahdollinen vapaa aika. Am I lucky?
  • Tulostin KAIKKI mahdolliset lomakkeet ja paperit huomista viisumihaastattelua varten. Mielummin on liikaa papereita mukana kuin ei mitään..
  • Varasin kampaamoajan (ei tällasella reuhkalla voi minnekään mennä) ja jalkahoitoajan, jotta jalat kiiltää Losin auringossa! Löysin lehdestä alennuskupongin uuteen kauneushoitola Jasminelleen Kampin lähellä, 30e jalkahoito, nice. Tarjouksessa olis myös uudet ripsienpidennykset 35e..... Maybe?
  • Tulostin lentoliput :)


Tänään on hyvä päivä (ihanan aurinkoisen ilman lisäksi) koska on Suomi-Latvia lätkämatsi, harrastin sosiaalista elämää menemällä terdelle mukavien ystävien kanssa ja EUROVIISUT ALKAA!! You might think I'm crazy, mutta se on mun salainen harrastus... T. Vuodesta 2006 kaikki Euroviisu DVD:t omistava Oonariina.... Ps. Suomi kilpailee torstaina, ding dong!

Huomenna tiivis raportti selostus/raportointi viisumihaastattelusta. How interesting. 

Aurinkoisin terveisin ei niin stressaantunut vaikka vielä paljon asioita hoidettavana Oonariina

Ostakaaa vaatteitaaa...

Arskapäivä

Löysin 2 dollarii kaapista!! RICH!!

Jalat koreaksi

Kaikki valmiina huomista varten!

Venäjän koe look. Joojoo peili. Joo.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti