Sivut

30.6.2014

Suuri hurahdus

Olen hurahtanut meikkeihin ja koruihin. Minä, Oonariina, jota ei ennen kiinnostanut kumpikaan niistä. Meikkaaminen on ollut pakollinen jokapäiväinen rutiini enkä ole sitä sen enempää ajatellut. Olen alkanut lukemaan kauneusblogeja ja googlailemaan sivustoja, mistä voi tilata meikkejä joita Suomesta ei saa. Jenkeissä asuessani hurahdin Urban Decay ja Too Faced meikkimerkkeihin ja harmittaa kun en enempää sieltä niitä ostanut. Otin myös ripsienpidennykset pari viikkoa sitten helpottamaan joka-aamuista meikkaamista. 

Käsikorut kirpparilta ja kaulakoru Gina Tricot
Urban Decayn Naked-paletit ovat suurinta huutoa tällä hetkellä blogimaailmassa. Kaikilla on joku kolmesta upeasta luomiväripaletista ja tottakai minäkin innostuin kun kuulin kuinka pigmenttisiä ja huippuluokan luomivärejä ne ovatkaan. Hintaa paletilla on n. 50 e jos sen tilaa netistä, joten en ihan heti sitä tilannut. Selaillessani huuto.net- sivustoa, törmäsin tyttöön joka myi omaa melkein käyttämätöntä Naked 1- palettiaan! Huusin sen itselleni enkä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan sitä!! Wuuhuuuu.  Joudun ehkä katsomaan Youtube-videoita miten meikataan oikeaoppisesti. Heh.


Urban Decay Naked 1 paletti 


Olen alkanut myös kyllästymään nykyiseen hajuveteeni (Giorgio Armani, Acqua di Gioia), joten olen hommannut pari uutta hajua alennusmyynneistä ja kirppareilta.

Marc Jacobs, Lola. Sokos
Diesel, Loverdose. Kirpputori

Äsken mainitsemieni hajujen lisäksi hyllystä löytyy: Victoria's Secretin Noir Tease (aivan ihana) sekä
Victoria's Secretin body mistit <3

Järjestelin meikkihyllyä...

….sekä vaaterekkiä...

Laukkuja

Totta, eikö vaan? :)
Voisin tehdä postausta muista meikeistä ja kauneustuotteista, jos teitä vaan kiinnostaa? 

Mahtavaa kesäkuun viimeistä päivää, huomenna jo heinäkuu. Apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti