Sivut

12.1.2014

Photo shoot in Porvoo

Inspiraatio hiipii pikkuhiljaa takaisin. Pahoittelut näinkin pitkästä postaustauosta. Nyt on ollut tosi paljon häslinkiä Porvooseen muuttamisen kanssa ja ei tuo mustaakin mustempi talvikaan kovin virkeäksi mieltä tee. Ehkä nyt kun lumi vihdoin (toivottavasti pysyisi) satoi maahan, innostun uudelleen postailemaan samaan vanhaan tahtiin! 

Eilen ihanat ystäväni Saranda, Mikko ja Sakari tulivat viettämään iltaa mun luokse Porvooseen ja käytiin kurkkaamassa Porvoon yöelämää. Tänään mahtavan sunnuntaibrunssin jälkeen lähdettiin porukalla käppäilemään ja napsimaan vähän kuvia. Musta ei oo koskaan otettu ns. "asukuvia" joten jouduin uuden tilanteen eteen! Jännää mutta tosi kivaa. Sarandalla on kunnon järkkäri joten kuvatkin on paljon parempilaatuisia. Ehkä mäki joskus tulevaisuudessa voisin sellaisen hankkia. Sovittiin myös että nähdään useammin ja otetaan toisistamme asukuvia. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 
Porvoo on kyllä ihana kaupunki myös talvella. 


Karvahuivi: Kirpparilta
Takki: Vero Moda
Farkut: American Eagle
Kengät: Bianco












Mahtavaa alkavaa viikkoa!

Oonariina

1 kommentti:

  1. Mahtavia asukuvia beibe - ehkä sitä järkkärii tarttee alkaa tosissaan harkitsemaan on vaan niiiin hyvälaatuisia kuvia ;DDDDD mom

    VastaaPoista