Sivut

7.4.2013

Ensimmäinen postaus! Jännää!

Moi!

Tervetuloa Mission L.A-blogini ihmeelliseen (ja toivottavasti mielenkiintoiseen) maailmaan. Ensimmäistä kertaa tällaista kirjoittelen, joten olkaa ymmärtäväisiä sen suhteen. Pääideani blogin pitämiseen on kirjoitella tulevasta työharjoittelustani Los Angelesissa joka luultavammin alkaa ensi kuussa (APUA!!) ja kestää noin viisi kuukautta. Mutta ihan teidän kaikkien iloksi päivitän tänne myös kirpparilöytöjä, ruokakuvia (kokkaan mm. nuudelia, makaroonilaatikkoa ja kanaa) sekä kaikkea mitä nyt mieleen juolahtaa silloin kun saan inspiraatiota. Jee!


Tämän kirjan ostin Suomalaisesta ja maksoi 24,95. Nice.


Noniin. Ehkä alustan hieman tätä koko hommaa. Aloitin matkailualan opiskelut Haaga-Heliassa elokuussa 2011 ja kohta olen siis opiskellut kaksi vuotta kyseistä alaa. Opiskeluihin kuuluu viisi kuukautta pakollista työharjoittelua kotimaassa tai ulkomailla. Itselläni kaipuu ulkomaille oli ylitsepääsemättömän suuri, joten sain mahdollisuuden lähteä työharjoitteluun niinkin kauas rapakon toiselle puolelle kuin Los Angelesiin, Kaliforniaan. Sinne menen häsläämään ja kompuroimaan matkatoimistoon joka tekee matkoja niin liikematkustajille kuin vapaa-ajanmatkustajille. 

Harjoittelupaikan sain suhteiden kautta (joo joo lame I know) mutta olen silti ylpeä paikasta ja että se näinkin hyvin soveltuu opiskeluihini.

Ehkä mun tuleva matkatoimistolook? (äiskän lasit)

Ihan nopeasti kerron kaipuusta takaisin Yhdysvaltoihin. Yhden lukiovuoden vietin nimittäin vaihto-oppilaana Pennsylvaniassa (08-09) ja sinne taisi sydän jäädä vaikka kliseiseltä kuulostaakin. Oli aivan mahtava vuosi ja sattui vielä olemaan huippu isäntäperhekin! Kalifornia ja Pennsylvania ovat kuin yö ja päivä ja senpä takia kiinnostaa nähdä vähän Länsi-Yhdysvaltojakin ja aurinkoa ja merta ja ruskettuneita mie.. ihmisiä. Tarkoituksena olisi myös käydä moikkaamassa isäntäperhettä ja kavereita harjoittelun jälkeen jos vaan viisumi antaa periksi (viisumi in my **s).



Tässä minä ruskettuneena. Huomatkaa sarkasmi.

Jee, tästä se lähtee! 

O-R



2 kommenttia:

  1. Cool bro! Meitsi kannustaa!:D
    - sun beibi länsimäestä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEE!! Mäki oon innoissani. Muista seurata ahkerasti!!

      Poista