Sivut

10.4.2013

Once in a lifetime

Hiiohoi!

Tässä teille lyhyt mutta ytimekäs postaus vaihto-oppilasvuodestani Pennsylvaniassa, kaupungissa nimeltä Erie (ja vielä tarkemmin kylässä nimeltä Wattsburg). Järjestönä toimi upeasti YFU, kiiiitos!

Vitosluokasta lähtien oon halunnut vaihtariksi, ehkä koska äiskäkin oli tuhat vuotta sitten. Joten totetutin sitten unelmani. Vietin elämäni kokemusrikkaimman vuoden maatilalla kylässä, jossa satoi enemmän lunta kuin täällä Suomessa (mutta +35 kesällä) ja pienessä lukiossa jossa kaikki tietävät kaikista kaiken. Kirjaimellisesti. Kylässä, jossa joka keskiviikko syötiin hot wingsejä hunajasiirappikastikkeella, joka sunnuntai käytiin kirkossa. Kylässä, jossa kaikki tunsivat kaikki, julkista liikennettä ei ollut olemassa, kannatettiin republikaaneja ja kotitöinä oli mm. lehmien, sikojen, vuohien ja lampaiden syöttäminen ja lähimpään mäkkäriin tai burger kingiin oli 15km. Se on paljon jenkeissä. Sounds pretty awesome, right?

Vaihtarina olin lukuvuoden 2008-2009 eli lukion toisen luokan. What? Kohta viisi vuotta sitten? I'm getting old, man. Asiaan. Perheeseeni kuului äiskä, iskä, 14-v pikkuveli ja 2 koiraa ja 3 kisumirriä. Asuin omakotitalossa jossa oli 6 huonetta, keittiö ja kokolattiamatto. Tietenkin.  En ollut ennen asunut sisarusten (ainoalapsisyndrooma?) tai eläinten kanssa, joten totuttelemista riitti. Varsinkin kun kissat raapi ovea joka yö ja valitti. Puolessa välissä vuotta jätin sitten oven auki niille. Huoh. Kuulostaa sarkastiselta, mutta vuosi oli upea. Noniin, tässä vuosi kuvina. 

Rannalla oltiin.. ;)


Pihatietä pitkin kuljetaan...

Seneca High School in my heart

Neverending road... ei julkista liikennettä...



Niagaran putoukset!

NYC !!!!!!! keltaset taxit uu



Washington D.C 

Ystäväni maatila! Me and the the sheeps

Luokkamatka Disneyworldiin !!!!

Olin futisjengin maalikingi !!!

Perheen uima-allas.. :) puli puli

No pitihän ne Tye Dye-paidatki kokea.. Hipit?

Amerikkalaista jalkapalloa. En tajunnut mitään.

Toimin myös huippuvalmentajana.. PEACE

Homecoming of course

Tais mulla olla aika mukava vuosi :)

Kävin viimeksi jenkeissä kesällä 2010 moikkaamassa perhettä ja kavereita kolmen viikon ajan ja en malta odottaa että tänä vuonna pääsen taas!! Pitkästä aikaa. Tarkoituksena olisi siis harjoittelun jälkeen käydä kylmässä Wattsburgissa.. Voi olla vähän kylmä Losin auringon jälkeen.. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ps. tuleva vuokralainen nähtävästi feidas aika pahasti (ei vastaa puheluihin ja viesteihin, haisenko mä vai mikä mättää??) ni nyt kolmas yritys saada tälle kämpälle vuokralainen.. Pitäkää peukkuja pystyssä!  (Y)

O-R











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti