Sivut

19.4.2013

Viikonloppufiiliksiä


Hyvää viikonloppua!

Terveisiä autosta matkalla Kuopioooon (wuhuuu) viettämään ukin 75-v synttäreitä. Vanhemmat ovat siis sieltä kotoisin ja siellä myös asuu mun koko ihana suku. Ihana ei ollut sarkasmia, vaan oikeesti ihana. Ja äänekäs.
Kuuntelen musaa (kokeilussa Michael Bublén uusin levy), aika jees! 4h takana, vielä joku tunti ehkä… Onneksi on mukava auton penkki, kone ja puhelin niin aikahan menee ihan siivillä!

Kuuntelussa myös Justinin uusin...


Oon päässy jonkin verran eteenpäin työharjoittelujutuissa… Nordealta sain englanninkielisen Bank Statementin että mulla on säästötilillä rahaa, enää odottelen Kelalta ja vakuutusyhtiöltä lausuntoja että niiden osalta kaikki ok. HAAGA-HELIAN tukikin on nyt paperilla. Huh, alkaa jo hiukan stressi helpottaa (ei paljoa) ja toivottavasti ensi viikolla saan lähetettyä hakupaketin eteenpäin.

Iloinen matkalook! (tyyny aina mukana)


Näillä näkymin tuun saamaan tukia yhteensä 858e/kk, joka on dollareissa n. 1200 joten enköhän mä sillä pärjää vähän aikaa.. Salee, Losissa?
Saisin ottaa tietenkin opintolainaakin (600e/kk) mutta koitan pärjätä tuilla ja omilla säästöillä. Nyt todellakin kiitän itseäni että tein pari kesää hulluna töitä varastolla ja laitoin kaikki säästöön.

Young money cash money




Vuokralaisen osaltakin alkaa näyttämään jo suhteellisen hyvältä, pitää vielä sopia tarkat muuttopäivämäärät, mutta varmaankin siinä toukokuun puolessa välistä syyskuun loppuun, eli 4,5kk. On sekin parempi kuin se et kämppä seisois tyhjänä yli puoli vuotta. Vuokralainen vaikuttaa todella luotettavalta ja mukavalta J Onneksi mulla on mahis viedä tavaroida yläkerran ullakolle ni ei tarvi Helsinkiin asti raahata. Huh! Nyt voi hymyssä suin mennä viettämään rentoa viikonloppua Kuopioon.

Fransmannin herkut... kuolaa...



Vi ses !!!

O-R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti