Sivut

4.7.2013

Going shorter than ever

Nyt tapahtui ihme! Nimittäin minä Oonariina, ikuinen pitkätukka ja vannoutunut pitkien ja paksujen hiuksien puolestapuhuja otin extempore-reissun kampaajalle ja vetäsin polkkatukan! Inspiraation sain hetki sitten vieraana olleelta Marikalta joka leikkasi oman tukkansa jonkin aikaa sitten ja siitä se ajatus sitten lähti. Soitin walk-in kampaamoon työpäivän jälkeen ja sain 30 minuutin päähän vapaan ajan.

Koko homma oli ohi alle puolessa tunnissa; hintaan kuului 10 minuutin ihana päähieronta, superhoitoainepesu ja NAPS. Kampaaja kysyi vielä ennen h-hetkeä: "Are you sure?" ja hetken mietittyä huudahdin: "YES, DO IT!" Kaikki 28 dollaria, eli vähän yli 20 euroa, not bad! Kampaamo sai hyvät hiukset vaikka myytäväksi......

                                Kuvia ennen:

Reuhka

Huh miten kuuma oli tossa tukassa!!


                         Ja sinne meni. Tässä lopputulos:







Oon ite tositositosi tyytyväinen! Nää on ihanan kevyet (vaikka vieläkin tosi paksut), helppohoitoiset ja mahtavat tällasella kuumalla ilmalla. Vähän pitää vielä tottua siihen kun suihkussa voi vaan huitasta shampoot ja sitten yhdellä harjauksella harjata selväksi, ei enää takkuja!
Mitäs tykkäätte? :)

Eilen oli public holiday eli VAPAAPÄIVÄ koska Amerikka täytti vuosia (4th of July daa), joten tietenkin käytin ajan hyödyksi ja menin altaalle makaamaan koko päiväksi. 


Piti korkata myös mun ihana kylpyamme! En tienny et ostin kylpyankan joka vaihtaa väriä vedessä...


Aurinko paistaa, elämä hymyilee, nyt on viikonloppu, saa nukkuu pitkään ja viisi viikkoa seikkailua takana! 

Hyvää viikonloppua Suomeen!!!!


Lyhyttukkainen O-R


3 kommenttia:

  1. nyt vielä laita video jossa tanssit polkkaa polkkatukalla!

    VastaaPoista
  2. Moi kaunotar!
    Hyvä ja tosi pukeva uusi tukka. Onneksi olkoon! Sinusta tuli sen myötä aivan uudenlainen kaunotar, tyylikkäämpi kuten siellä pitääkin olla. I like very must. Anna vaan löytyä itsestäsi uusia puolia, ole avoin ja rohkea, saat ihan uudelaista varmuutta ja se taas tuo uusia mahdollisuuksia. Kivaa katsella kaikkea sieltä. Olisi kiva kuulla myös työstäsi, vai eikö siitä voi kertoa. Meillä täällä kaikki hyvin, Joona lähti juuri oman porukkansa kanssa Rohdokselle Kreikkaan. Voi hyvin! Halat:mummi

    VastaaPoista