Sivut

16.7.2013

Nopsakka maanantaimoro!

Mulla oli taas viime viikolla vieraita kylässä, ihanat koulukaverini rinuliRiina ja Niki, jotka kävivät viikon aikana Las Vegasissa ja Grand Canyonilla seikkailemassa Losissa hengailun lisäksi. Ois ollu siistii hypätä remmiin mutta työt menevät edelle!

Fiksuilla tytöillä meni melkein tunti saada grilli toimimaan (koputeltiin naapureiden ovia ja soitettiin vuokraemännälle) mutta sitten kun vihdoin saimme sen toimimaan; Grillailtiin vartaita, kanaa ja herkkusieniä nams! Oli niin nälkä etten ehtiny kuvaakaan ottamaan ku vasta jälkikäteen :D 

Sunnuntaina spontaaniretki Hollywoodiin! Olin jo yökkäri päällä sohvalla makaamassa  ku nää yhet tulee energisinä Vegasista: "nyt mekko päälle ja lähetään bilettää!" Noh mikäs siinä.... Meikit naamaan, mekko päälle ja ulos! Maanantain väsymyksestä ei sitten puhuta... Mutta pisteet meille spontaanisuudesta! 

Sunset Boulevardilla kuvattiin jotain huippuleffaa koska tie oli blokattu ja täynnä kuvaustelttoja ja turvamiehiä (jotka hätisteli meitä stalkkaamasta). Varmaan joku Brad Pitt tai George Clooney siellä koska helikopteritki lens taivaalla! 

Grillialueen pelottava kärpäsperhe yritti häiritä meiän ruokahetkeä! :(

Tänään hyvästelin Riinan ja Niki jatkaa reissailuaan rannalle joten seuraavia vieraita odotellessa! Tähän vois tottua että kun tulee töistä kotiin on siivottu, tiskattu ja kokattu.. :) 

Hyvää viikonalkua kaikille!!!!

Mmmhhh aamukahvia... :)


Oonariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti