Sivut

30.7.2013

Hello there!

En oo mikään Master Chef mutta yritän parhaani tehä kotona ruokaa, vaikkakin joskus tuntuu että valmisruoka on halvempaa täällä. Tällä hetkellä jääkaappi ammottaa tyhjyyttään ..
Oon kyllä vahvasti sitä mieltä että aion jatkossakin ostaa valmiin lounaan töihin Fresh&Easy:stä, koska se vaan on niin halpaa ja hyvää!! Sushia, salaatteja, sandwichejä...

Kävin viikonloppuna ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa Taco Bell pikaruokaravintolassa ja hitsi ku unohdin ottaa kuvan, mutta se Quesadilla-ateria minkä tilasin, oli kyllä maailman ällöin ja pahin meksikolainen ateria minkä oon ikinä syöny. Se oli ohut ja sisällä oli vaan kanamössöä :( En suosittele. Muuten meksikolainen ruoka on superhyvää täällä! 
Outoo ajatella mutta seuraavan kerran kun postailen, on ELOKUU. Miten musta tuntuu että just vasta muutin tänne? Ei mulla muuta, terkkuja Suomeen, miten siellä menee?

Yllätys postilaatikossa äiskältä ja iskältä!! Me so happy!!

                           
                                    Ja toinen yllätys mummilta, jeee!!!


Perjantaiaamun herkkuaamiainen: Avokadokurkkukananmunasandwich <3

Kaupanpäällinen ripsihuollosta! Nyt pysyy jalat öljyttynä ja kunnossa :)

Ihana lauantai-ilta kahvilassa nauttimassa mustikkajuustokakkua!

Ruttunaama (aina ei jaksa hymyillä)

Hallooota


Oon koukussa. Ostan avokadoja joka kerta ku käyn kaupassa. NAMI. Onks muilla ehdotuksia miten avokadoa vois nauttia muullakin tavalla kuin salaatissa ja leivän päällä?

Kanaleipiä :) 

                     
                                                 Hello there :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti