Sivut

26.8.2013

Harjoittelijoiden viikonloppu!

Koulukaverini lensi viikko sitten Losiin samasta syystä kuin minäkin, eli työharjoitteluun. Sovimme tietenkin treffit ja vietimme rentoa viikonloppua täällä mun luona. Tehtiin myös paaaaaljon suunnitelmia tuleville viikonlopuille ja näyttää siltä että on tulossa erittäin "kiireinen" loppuaika Los Angelesissa! Kauheeta sanoa loppuaika, mutta totta se on. Outoa.

Toi musta juoma on mustikkamargarita, jossa oli oikeita mustikoita!

Käytiin Sherman Oaksissa Mad Bull Tavernissa, meksikolaisessa pubiraflassa ja tilattiin pari drinksua ja megaiso nacholautanen... Tämä oli nyt mun herkkupäivä! Koettiin myös Los Angelesin yöbussien epäluotettavuus kun missattiin yksi (oltiin ajoissa pysäkillä!!!!) ja jouduttiin yli tunti odottelemaan seuraavaa bussia viilenevässä yössä... Onneksi niitä menee kuitenkin läpiyön jopa arkisinkin, Suomikin voisi ottaa tästä mallia!

Lauantai-illan look moi!

Seuraavana päivänä sitten vähän väsytti (ei onneksi liikaa) joten mentiin altaalle nauttimaan koko viikon kestäneistä hellepäivistä. Oltiin vaan tunti ku tuli niin älytön hiki ettei pystynyt enää olemaan/nauttimaan, vaikka käytiinkin pulahtamassa altaassa. Huh. 

Viikon sää, ei valitettavaa
Pool

Makkarat auringossa
Sunnuntaina käytiin myös ostoskeskuksessa kiertelemässä ja mukaan tarttui alennuksessa olevat supermukavat olohousut! Ne ei oo mitkään löysät, vaan suht tiukat ja hyvänmalliset. Okei ei täällä pitkiä housuja ole tarvinnut, mutta aina on kiva olla jotkut rennot verkkarityyliset joilla voi lompsia vaikka lähikauppaan. Selitys hyväksytty? Jes.

Victoria's Secret PINK <3



Mahtavaa viimeistä elokuun viikkoa ja tsemppiä kouluun kaikille jotka sen aloittavat tällä viikolla! Itsellänikin jatkuisi jo kolmas vuosi opintojen parissa, mutta valitettavasti olen täällä.... ;)

Seuraavaan kertaan,

O-R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti