Sivut

21.8.2013

Tervetuloa äiti ja iskä!

En tiiä kuinka moni on tietoinen tästä mutta mun vanhemmat tulee tänne mun luokse ENSI VIIKOLLA!
JEE. Oon niin innoissani etten pysy housuissani. Pysyn kyllä mutta you know. Tarkoittaa siis sitä että saan (huom. saan) melkein kolme viikkoa nukkua ihanan pehmeällä sohvalla. Jee.
Jännittäväksi tämän tekee myös se, että minä olen ihan itse saanut keksiä meille tekemistä ja varailla hotelleja työn kautta! Meillä on jopa ihan oma kansio Oinosille! How professional :)
(äiti ja iskä jos luette lopettakaa HETI jos ette halua että spoilaan teidän matkaanne)

Porvoon turistit <3

Perhe Oinosen matkasuunnitelma 31.8-17.9.2013
  • Vuokrataan auto koska liikkuminen on helpompaa ja se nyt vaan on ainoa ja paras ratkaisu. Kalifornia on yksi niistä harvoista osavaltioista jonka autonvuokraussopimuksiin kuuluu ilmaiseksi toinen ajaja, joten minäkin pääsen huristelemaan ilman lisämaksua. Heheh... Kyl mä osaan äiti.
  • Saan pari päivää vapaaksi parinkin mukavan viikonloppureissun takia.........
    • Mennään Grand Canyonille!!!!!! En voi uskoa että yksi mun pitkäaikaisista unelmista toteutuu! 
      Grand Canyon, South Rim
    • ja SAN FRANCISCOON!!! Matkasuunnitelmaan kuuluu kaksi yötä San Franciscossa ja yksi yö San Simeonin kaupungissa koska käymme katsastamassa Hearst Castle- nimisen kartanon. Sieltä voi kuulemma bongailla merinorsuja! Söpöö! San Franciscossa on kuulemma erittäin viileä ilmasto, voi olla ettei edes 20 astetta ylity päivisin. Iik. Toppatakki päälle? 
San Francisco


The Golden Gate Bridge
Hearst Castle
  • Matkalla San Franciscoon ajamme kuuluisaa Pacific Coast Highwaytä pitkin! Tie on nimitetty All-American-Road : ksi ja on yhteensä yli 1000 kilometriä pitkä! Emme tietenkään koko tuhatta kilometriä huristele. Pitää ajella varovaisesti noissa mutkissa ettei vahingossa löydetä itseämme merestä polskimasta. Plup plup.
Pacific Coast Highway

Pacific Coast Highway
  • Oon itse töissä (paitsi ne pidennetyt viikonloput), joten annan vanhemmille listan käteen ja he saavat omatoimisesti kiertää Los Angelesin parhaat nähtävyydet! Tietenkin liityn seuraan illalla kun menemme nauttimaan pari cocktailia Hollywoodin pimenevään iltaan.. ;) Los Angelesissa on niin paljon nähtävää että en edes tiedä mitä kaikkea sitä nyt voisi nähdä ja tehdä. Mutta omien kokemuksien (ja aikaisempien vierailijoiden) perusteella tässä ainakin muutama näkemisen arvoinen paikka:
    • Hollywood Boulevard & Runyon Canyon (sieltä näkee läheltä Hollywood-kyltin)
    • Sunset Boulevard (huristellen sitä edestakas) ja Rodeo Drive (kalliit merkkiliikkeet)
    • L.A Zoo. Pitää nyt aina käydä tiirailemassa tiikereitä. Ehkä nyt ei olis niin kuuma ku viimeksi?
    • Mulholland Drive. No koska se nyt on cool.
    • Universal Studios. Leffahuvipuisto on aina näkemisen arvoinen.
    • Santa Monica Pier & Venice Beach. Mikään ei voita auringonlaskua Santa Monicassa. Ja shoppailua.
    • Sit tietenkin kaikkee kivaa täällä lähialueella missä asun. Leffaa, syömistä (Cheesecake Factory, In´n Out Burger nammm...), metrolla ja bussilla kulkemista (kaikkien on pakko kokea Losin julkinen ja hidas liikenne)
    • Plus mitä ikinä nyt keksitäänkään! Uskon että pari päivää vieraillani menee ihan tuolla uima-altaalla polskien ja kuumasta ilmasta nauttien :)
Ps. Teen syssymällä kunnon postauksen Losin nähtävyyksistä kuvineen kaikkineen :)
  • Upean Los Angelesin reissun jälkeen arvoisat vieraani jatkavat matkaa New York Cityn sykkeeseen ja sinne olen heille järjestänyt Broadway-musikaalin, opastetun kaupunkikierroksen, makeen hotellin TImes Squaren läheisyydestä ja ehkä jotain muuta jännää....
Tervetuloa siis rakkaat vanhempani ja tuokaa ruisleipää, hapankorppua ja levy Fazerin sinistä jooko! <3

Terveisin tuleva-huippuluotettava-matkanjärjestäjä Oonariina

(ps. kaikki kuvat on Googlesta jos joku miettii)

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa reissua isot Oinoset!:) Ja muista nyt Onde nauttii ylimääräsistä lompakoista;) Mahtavat kolmisen viikkoo edessä, paljon kuvia ja postauksia! Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS! Ihanaa Marika, tunnet mut liian hyvin... ;)) nyt pelkkää Whole Foodsia edessä!! :DD hahaa. Ja lupaan postailla PALJON ja USEIN ja sikapaljon kuvii jEee!!!

      Poista
  2. Hei kulta! Nyt sitten alkaa oikeesti jännittämään tuleva matka, aika on mennyt siivillä ja tuntuu, että just sä vasta lähdit ja nyt ensi viikolla nähdään!!! JEEE. Ja kiitos Marika; me nautitaan lämmöstä ja auringosta ja ehkä viedään Onsku shoppaamaan joku kerta ;D love mom

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEE! Muaki jännittää!!!! Ja tykkään tosta viedään Onsku shoppaamaan- kohdasta ;)

      Poista