Sivut

15.9.2013

Day 2 in SFO

San Francisco on mahtava kaupunki. Mietin jo hetken että milläs verukkeella pääsisin tänne asumaan hetkeksi, mutta ehkä harjoittelun jälkeen pysyn Suomen puolella edes jonkin aikaa :D 

Miksi täällä on niin kivaa? Tarpeeksi pieni, paljon nähtävää, viileä ilmasto muttei kuitenkaan lunta, rentoja ihmisiä, paljon shoppailtavaa, satama ja erillinen keskusta-alue, hyvä julkinen liikenne ja ihania pieniä ravintoloita ja baareja. En yhtään ihmettele minkä takia monet sanoo: "I left my heart in San Francisco". 

Mitäs me ollaan täällä sitten tehty? Ollaan käyty vähän (oikeesti vähän) shoppailemassa, ajelemassa kuuluisalla Cable Carilla,  kävelemässä Fisherman's Wharf- satamassa ja tutustumassa Martin Luther Kingin muistomerkkiin. Niin ja nähtiin Golden Gate- silta. Sit käytiin tietenkin periamerikkalaisessa ravintolassa pannukakkuaamiaisella ja pari kertaa Starbucksissa karamellikermavaahtokahvilla. 

Täällä oli aamuisin ja iltaisin tosi kylmä, n. 15 astetta joten takki ja pipo päässä oli oikein hyvä ja lämmin olla! Päivällä näkyi onneksi vähän aurinkoakin joten joutui vähentämään vaatekerrosta ja laittamaan arskat päähän.. :) 

Uudet pöksyt Forever 21:sta! Aika oudonmakee, mitä tykkäätte?

Maailman paras aamiaispaikka, Lori's Diner!!!!

Omnom.....

Iso Forever 21 !!!!!!! <3 (ja Cable Car jono joka oli tosi pitkä)

Jonotettiin melkein tunti ja päästiin sitten ajelemaan Cable Carilla pitkin San Franciscon jyrkkiä katuja.

My outfit @ Fisherman's Wharf

Keskellä katua



Kattokaa nyt miten jyrkkä ylämäki!

Woooaaaa, ei ihme et ihmiset ei kävele täällä ku joutuis patikoimaan 

So beautiful


Martin Luther King Memorial ja katse tulevaisuuteen..

Moi! Mulla on täällä tosi kivaa. 

Oonariina <3 PINK

Minä ja iskäpappa

Huomatkaa Golden Gate- silta.... :)

Meillä oli huippukiva viikonloppu ja seuraavaksi matka jatkuu Pacific Highwayta pitkin kohti seuraavaa pysähdyspaikkaa.  Toivottavasti kaikilla oli kiva viikonloppu.
Kuulemiin taas! 

O-R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti