Sivut

20.9.2013

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Oho. Menipä aika nopeasti. Melkein kolme viikkoa sitten sain vanhempani vierailulle tänne kuumaan Tarzanaan ja vietimme ikimuistoisen pariviikkoisen Losissa, Grand Canyonilla, San Franciscossa ja ajellen pitkin Pacific Coastia. Näimme ja koimme niin paljon niin lyhyessä ajassa että joutuu hetkeksi pysähtymään paikoilleen ja oikeasti miettimään mitä kaikkea lähiviikkoina on tapahtunut. Onneksi tuli räpsittyä miljoona ja kaksi valokuvaa joten tietokone on ainakin täynnä muistoja jos jotain pääsee unohtumaan.

Nyt äiskä ja iskä on ollu jo pari päivää New York Cityn sykkeessä ja toivotankin heille upeaa loppulomaa. Mulla oli huippukivaa mutta oli ihanaa päästä omaan sänkyyn nukkumaan... :)

Huomenna koulukaverini tulee yökyläilemään viikonlopuksi ja katsotaan mitä kaikkea keksimme! Ohjelmassa on ainakin syömistä, rannalla makoilemista ja ehkä täytyy kävästä kaupoissa. Ihan vähäsen vaan..

ps. tajusin myös että alle kahden kuukauden päästä jätän Losin auringon taakseni ja palaan lumisen Pennsylvanian kautta vielä lumisempaan Suomeen. APUA.

Mahtavaa viikonloppua kaikille <3



Ehkä viikon mielenkiintoisin kuva kahvikupista

Lähdössä töihin tukka märkänä!

Työpaikan edessä oleva kokovartalopeili oikein huutaa mun nimeä: OONARIINA, ota peilikuva!!!!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti