Sivut

4.9.2013

Ihana Santa Monica


Rankan shoppailupäivän jatkoksi päätimme viettää seuraavan kansallisen vapaapäivän Santa Monican ihanalla rannalla. Ihastuin tähän paikkaan heti ensimmäisen kerran kun siellä kävin. Lähdettiin matkaan jo 8.30 maissa välttyäksemme ruuhkilta ja niiltä onneksi vältyttiinkin! Käytiin Santa Monica Pierillä ihastelemassa sumuista näköalaa merelle ja räpsittiin kuvia. Ja bongailtiin hylkeitä, pelikaaneja ja delfiinejä! Aamupäivällä siirryttiin sitten rannan puolelle ja taisin vähän käräyttää selkäni. Hupsis. No kerta se ensimmäinenkin. Käytiin syömässä Santa Monican keskustassa ja iskä unohti kameran ja multa loppu akku joten sieltä otin pyöreät nolla kuvaa. Ilma selkeni ihanan aurinkoiseksi päivän mittaan ja sumu hälveni kokonaan!! Harmittaa ku ei saatu kuvia.
No ehkä nämä seuraavat kuvat kelpaavat..

Aamupeilikuva

Welcome to Santa Monica Pier!

Minä ja mamma

Aamutuimaan kalassa


Mekko Aeropostale, koru ja arskat Forever 21, kengät niinkin hienot kuin Adidas :DDD 


Minä ja iskä (oisin voinu valita toiset kengät, mut noi on maailman mukavimmat jalassa..)


Nähtiin hylje!!!!! Sain just ja just napattua kuvan.

Rantapäivän jälkeen mentiin paikalliseen meksikolaiseen ravintolaan syömään ja nauttimaan parit margaritat. Söin ihan liikaa ja tuli oikeasti paha olo. Seuraavalla kerralla en syö ilmaisia alkunachoja, juustonacholautasta ja pääruokana kalaa juustokastikkeessa. En ikinä. 

Mangomargarita..


Hyvää loppuviikkoa kaikille ihanille lukijoille!

O-R ja vanhukset




2 kommenttia:

  1. Ihania retkiä "vanhuksille" ja sulle Friscoon ja Canyonille! Luen täällä matkakuumeessa juttujane ja haaveilen tulevista matkoista.

    Saara

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Odotan innolla meidän matkoja, tarkkaile sitten postauksia ;) Terveisiä sinne kaikille!

    VastaaPoista