Sivut

24.9.2013

Weekend fun

Noniin, pitkästä aikaa pääsen koneen äärelle! Outoa olla näinkin monta päivää postaamatta :D Pahoittelen!
Vietin viikonlopun koulukaverini Nooran kanssa yökyläilyn, kruisailun, bilettämisen ja patikoinnin merkeissä. Noora on vuokrannut auton joten liikkuminenkin on hitusen helpompaa.
Kävin ensimmäistä kertaa tosi lähellä Hollywood-kylttiä ja kiivettiin sinne yli 45 minuuttia ylämäkeen... Huhhuh vähän hiki meinasi tulla, mutta oli aivan UPEAT maisemat joten kannatti ehdottomasti kiivetä.  Kaikkein lähimmäksi kylttiä pääsee kun kiipeää ihan kukkulan laelle kirjaimien taakse. Siellä oli kunnon aidat ja valvontakamerat ettei kukaan saa ideaa lähteä vaikka varastamaan kirjainta. Siinä olisikin kannettavaa. 
Päiväkin sattui olemaan ihanan aurinkoinen eikä liian kuuma. Syksy se tännekin on tulossa... 
Käytiin aikaisemmin päivällä ostamassa vähän evästä ja pidettiin picnic kyltin juurella. Ei hullumpi paikka. 



Hikinen mutta onnellinen patikoija

Whooo varjoooo


Harjoittelijat....



Lauantai-illalla tavattiin Nooran kaveri ja lähdettiin blondiporukalla bilettämään. Hirveästi ei ole tullut käytyä Losin yöelämässä joten oli pitkästä aikaa kiva lähteä! Matkattiin taksilla Hollywood Boulevardille ja ajateltiin kokeilla W nimisen hotellin Drei's klubia, jossa on uima-allas ja näköala Los Angelesin ylle hotellin 12:sta kerroksesta. Sinne on kuulemma kauheat jonot, tosi kallis sisäänpääsymaksu ja liian kalliit drinkit. Eihän se meitä estänyt. Päästiin ilmaiseksi suoraan sisään ilman jonotusta. Drinkit oli kylläkin 15 dollaria, mutta se oli ehdottomasti sen arvoista. Vessoissakin oli oma työntekijä antamassa käsipyyhkeitä ja ovet olivat valkoista nahkaa. Ei paha. 

Hello there


Mun lempparibilemekko Forever 21 ja voi hitsi kattokaa miten nopeasti hiukset kasvaa..

Toivottavasti kaikilla oli kiva viikonloppu ja jo yli 10 000 kävijää mun blogissa?? MITEN? Huh. Nice. Iso kiitos kaikille jotka jaksavat lukea mun blogia! Teidän takia tätä onkin niin kiva kirjoittaa.

Pusuja!

O-R

4 kommenttia:

  1. ihana mekko! :) On nii vaikee löytää hihallisia mekkoja,kaikki on melkeen aina hihattomia :( Haluun HIHAT kiitos! pus Hilu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! joo mäki törmäsin tohon mekkoon ihan sattumalta, ja tais olla joku alle 20 dollaria.....Toi on niin kätevä, ei näy käsiläskit hahaha :DDD

      Poista
  2. Moi Onsku!

    Mainitsin blogistasi eräällä lastenhoitovierailulla ja nyt Sannan Juhakin on alkanut seurata sun seikkailuja LA:ssa.

    Terveisiä syksyisestä Helsingistä ja yliopiston kirjastolta - kuten huomaat olen koulutöiden parissa :) Vaikka täällä on viilentynyt, Suomen alkusyksy on välillä aika ihana. Tulevana viikonloppuna on syksyn ensimmäinen tentti sekä YSMY, huh huh. Meillä tulee kyllä ikävä sitä toista ahkeraa blondia Ysmyssä.

    Hauskaa viikkoa sinne,
    Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Saara!

      Jeeee, nyt mulla on lisää lukijoita ;) Kiitos ja terveisiä takaisin! Onneksi olet ahkera opiskelija... Mullaki usein menee blogien lukemisen puolelle... Harmittaa kun en pääse ysmyilemään ja olemaan myyntitykkinä mutta te varmasti pärjäätte! Terveisiä sinne kaikille ja onnea tenttiin!!!

      Poista