Sivut

27.9.2013

Hello there it's almost weekend!

Menipä viikko taas hujauksessa. Töissä riittää kiirettä ja ilokseni kuulin että uusi harjoittelija aloittaa näillä näkymin 14.10, eli ihan kohta jo! Onko kohta jo lokakuu? 
Oon tosi innoissani monestakin eri syystä. Saan kouluttaa hänet hommiin (eli laitan soittamaan kaikki puhelut hahaaa), saan seuraa tänne yksiöön ja muutenkin kiva kun voi näyttää toiselle uusia paikkoja ja olla niin sanotusti oppaana. Tarzanasta on kuitenkin tässä ajassa jo tullut sen verran tuttu paikka. Los Angeles kokonaisuudessaan on kylläkin vielä harmittavasti hämärän peitossa. Hmm.

Eilen ystäväni Jennifer yllätti ja vei mut aivan sairaan hyvään sushi-ravintolaan syömään! Rakastan sushia mutta nämä sushit oli ihan eri luokkaa kuin missään olen ikinä syönyt. 
Keittiö oli avoin ja ravintolan keskellä joten asiakkaat pystyivät seuraamaan kokkien tekemisiä. Inkiväärit, soijat ja wasabit seilas keittiön ympärillä liukuhihnalla.. Fancy...
Tilattiin neljä KYMMENEN palan lajitelmaa + jätskit sekä limut ja veroineen sekä tippeineen hinnaksi tuli 55 dollaria. Eli n. 40 euroa. Ei paha ollenkaan. Nyt on maha niin täynnä että uni varmasti tulee.

Jee, uusi harjoittelija tulee!

Okei, stay cool Oonariina. Autoja menee ohi ettei näytä siltä et ottaisit itestäsi kuvia.

Mun lempparipaita!!! American Eagle. 

Tämä lehti tulee joka keskiviikko ja siinä ilmoitetaan viikonlopun pihakirpparit ja muut tapahtumat. 

Matkamuistoja<3


Latasin uuden iOS7:n mun iPhoneen, apua miten outo! Tykkään kyllä. 

Tämän viikonlopun meinaan pyhittää itselleni ja omille ajatuksilleni. Asteita on syksyn kunniaksi luvattu +34 joten ehkä uima-altaalla loikoilu olisi ihan ok? Voisin myös aloittaa lukemaan kirjoja jotka ovat tällä hetkellä pölyttymässä sivupöydällä. 

Mahtavaa viikonloppua kaikille ! <3

Oonariina masu täynnä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti