Sivut

2.12.2013

Black Friday Shopping

Vaihtarivuonna en kokenut tätä huikean upeaa (lue: täysin typerää) Black Friday- tapahtumaa joten tänä vuonna halusin korjata tämän vääryyden! Black Friday on aikaisemmin alkanut perjantai-aamuna kello 04-05 (haloo Black FRIDAY) ja tänä vuonna oudoksuntaa herätti tapahtuman alkaminen jo torstai-iltana. Esimerkiksi yksi jenkkien suurimmista ketjuista, WalMart, avasi ovensa jo torstaina kello 18.00. Tottakai se pakottaa muutkin liikkeet avaamaan entistä aikaisemmin jotta hekin saisivat osuuden ihmismassasta. Mun mielestä tää oli ihan ok, koska ei tarvinnut nousta hirmu aikaisin (oon niin huono heräämään), joten parempi vaan valvoa ja mennä aamulla sitten nukkumaan.

Meitä lähti kuusi hullua naista kello 19.00 kohti tuntematonta mukanaan luottokortit ja vesipullo. Aloitettiin shoppailukierros "jenkkimaman" siskon kaupungista, Warrenista. Käytiin Bon Ton:ssa, K-Martissa ja Walmartissa. Bon Ton on vähän niinkuin Stockmann, mutta pienempi eikä siellä ole niin paljon merkkituotteita. Ovet avautuivat vasta klo 20.00 joten minä menin jonottamaan niinkuin kunnon shoppailijan pitääkin! Kun portit avautuivat, juoksin, kyllä JUOKSIN, kauppaan! :D En tiennyt yhtään mitä alennuksia kyseisestä kaupasta löytyisi, mutta olihan jonottaminen, juokseminen ja ihmisten ohittelu pakko kokea. Ja löysinkin maailman ihanimman talvitakin! Alkuperäinen hinta oli 250 dollaria ja takin nappasin itselleni 100 dollarilla. Samaan pakettiin löysin 80 dollarin bootsit 20 dollarilla. Hyvin alkoi siis shoppailu! 

Jonotin..

Talvitakki Calvin Klein
Warrenista ajettiin sitten takaisin Erieen, tietenkin kahvin ja pepsin siivittämänä. Meillä ei ollut tarkkaa suunnitelmaa, mutta sovittiin aina etukäteen missä kaupassa nähdään seuraavaksi (mentiin kahdella autolla). Kaikki sai shoppailla rauhassa, ketään ei hoputettu ja kaikkia odoteltiin ennenkuin ajettiin seuraavaan kauppaan. Rauhassa saatiin shoppailla melkein joka kaupassa! Luulen, että monet pitäytyivät vanhassa taktiikassa, eli aamulla aikaisin ylös ja sitten shoppailemaan koko perjantaiksi.

Joku amerikkalainen saanut kohtauksen shoppailun aikana..

Kuulokkeita testaamassa..

Welcome to Kohl's!

Krääsää..

Deals!
Aamuyöllä käytiin tankkaamassa aamupalaa jotta jaksettaisiin vielä pari tuntia shoppailla. Taisin tilata omeletin, en ihan muista mitä kaikkea lautasella olikaan. En törmännyt muuten yhteenkään hulluun shoppailijaan! Kaikki ihmiset oli tosi mukavia, kukaan ei töninyt tai huudellut tai ollut epäasiallinen. Ei me kyllä mitään huippualeja jonotettukaan, sekin voi olla syynä.

Aamupalaaaa


Kello 8.00, viimeisiä kauppoja

Save me! Vielä jaksaa!

Väsymyksen aiheuttama näön sumeneminen sai minut kokeilemaan tällaista hirvitystä päähäni

Matkalla kotiin!

Time to go to bed! Kello 10.00
Ostorkoriini kasaantui tällä kertaa tällaisia aletuotteita:

Toppi Tilly's 4 dollaria. :D oli pakko.

Hajuvesi Victoria's Secret 25 dollaria (oikea hinta 50dollaria), kattokaa miten IHANA pullo!

Nilkkurit Bon Ton, oon ettiny tällasia kauan ja nyt löytyi JEE!
Olen todella ylpeä siitä miten hyvin jaksoin juosta muiden perässä. Itse en shoppaillut kuin hullu amerikkalainen (laukkuun ei mahdu), mutta pelkästään kanssashoppaajien seuraaminen oli oikeasti tosi kivaa. Join illan/yön/aamun aikana viisi kuppia kahvia ja pullon pepsiä ja väsyttämään alkoi vasta kun oltiin matkalla kotiin! Kuulemma nukahdin hetkeksi ennenkuin kurvattiin pihalle… Shoppailutunteja kertyi siis 14. NELJÄTOISTA (19.00-9.00). Tähän tietenkin kuuluu automatkat kaupasta toiseen, mutta silti HUHHUH. A) En ole koskaan valvonut näin myöhään B) En ole koskaan shoppaillut näin kauan. Arvatkaa vaan kuinka uni maistui!

Kaikenkaikkiaan mahtava kokemus! Suosittelen kaikille jotka jenkeissä tulevat vielä joskus käymään. Ainoa huono puoli on unirytmin menettäminen. Krrrhh Zzz.

Terveisin Oonariina, joka kirjoitti tämän kirjoituksen lauantai-aamuna kello 5.30

2 kommenttia: