Sivut

10.12.2013

KOTONA

Pahoittelut parin päivän hiljaisuudesta! Olen "yrittänyt" toipua yllättävän rankasta jet lagista ja nyt sain vihdoin itseni koneen äärelle. Huh. En olisi ehkä kuvitellut että olisin näin väsynyt, mutta tämä taitaa kuulua asiaan. Suomessa olin perillä maanantaina klo 10 ja menin suoraan kotiin energisenä kuin Duracell-pupu. En nukkunut koneessa minuuttiakaan ja nyt alkaa vasta tuntumaan tuo valvottu yö. Eilen menin nukkumaan klo 19.30 ja heräsin aamuyöllä lukemaan kirjaa. Hereillä olin 6.30 asti jolloin aamupala jo maistui jonka jälkeen menin kahdeksi tunniksi takaisin sänkyyn. Siis huhhuh. Ei voisi olla enempää rytmi sekaisin. Mutta ihanaa olla kotona <3 En voisi olla onnellisempi.

Äitillä oli tänään vapaapäivä joten lähdettiin kävelemään keskustaan ja ihmeteltiin vain. Oli kiva kävellä ja katsella mitä uutta Helsingille kuuluu. Eihän mikään ollut radikaalisti muuttunut, mutta tuntui että olisin ensimmäistä kertaa kävellyt siellä! Ihana Helsinki.

Tämä odotti minua kun tulin kotiin!

Tilasin tämän kirjan jenkeistä ja siinä se on <3
Äiskä "sai kunnian" ottaa musta asukuvia meren rannalla (lue: pakotin ottamaan). Hieman on poseeraus hukassa, tuntuu että tönötän jäykkänä tossa mutta eiköhän se kohta ala luonnistumaan taas! Näette tässä kunnolla mun uuden talvitakin johon oon ihan täydellisesti rakastunut. Hankin myös loppumetreillä American Eaglesta maailman mukavimmat farkut, joita voisin käyttää 24/7.




Käytiin myös mielenkiinnosta kokeilemassa juuri avatun Starbucksin antimia ja on kyllä heti pakko sanoa että petyin hieman. En ole mikään pihipetteri enkä usein valita hinnoista mutta nyt oikeasti tuntui pahalta maksaa viisi euroa pikkuruisesta mokkakahvista. Tottakai vertaan hintoja jenkkeihin koska siellä Starbucks löytyy joka nurkan takaa, mutta laskeskelin että hinnat ovat puolet kalliimmat Suomessa. Olihan palvelu Suomen päässä aivan loistavaa ja kahvi oli maukasta mutta en kyllä valitettavasti halua maksaa noin paljon yhdestä kahvista. Kahvila tulee aivan varmasti menestymään koska arkipäivänä klo 11 se oli tupaten täynnä ihmisiä ja jouduttiin jonottamaan 10 minuuttia. Ja no tietenkin, se on Starbucks. Ja se on Helsingissä.

Pakollinen Starbucks-kuva. Nimikin kirjoitettu oikein ;)

Tunnelmaa Kampissa

Matkustelu on ihanaa, mutta vielä ihanampaa on tulla takaisin kotiin. Omaan kotiin <3 Huomenna matkustelu jatkuu… nimittäin poikaystäväni on varannut meille jouluristeilyn Ruotsiin!!! En malta odottaa että päästään buffettiin vetämään navat täyteen herkkuja (ja tietenkin viettämään aikaa yhdessä..) Heh. Nähdään siis viimeistään perjantaina!

Mahtavaa viikkoa kaikille!

Väsynyt mutta erittäin onnellinen Oonariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti