Sivut

5.12.2013

Buffalo Zoo!

Torstaiaamuna otettiin auto alle ja lähdettiin Buffalon eläintarhaan! Rakastan eläintarhoja ylikaiken vaikken pidäkään siitä että eläimet ovat vankina aitojen takana. Alliella on eläintarhaan vuosikortti (täällä ei kuulemma ole mitään muutakaan tekemistä), joten pääsin kaverina ilmaiseksi sisään, kiitos! Eläintarha oli todella ankea paikka... Ehkä koska on talvi ja monet eläimet nukkuivat tai muuten vaan piilottelivat kylmältä. Niin mäki tekisin.  Hieman petyin "eläintarjontaan" (kauhea sana), mutta oli kiva kierrellä ihan rauhassa.  

Sea lion!!!

Riikinkukkoja


Muurahaiskarhu!

Söpöjä lintuja

Hyeena tuli moikkaamaan

Rhino!!



Mun lempparikuva :D
Eläintarhassa oli myös alligaattoreita, gorilloja, seepra, panttereita, leijonia ja apinoita mutta unohdin ottaa niistä kuvia (ne oli piilossa). Hups.

Asiasta viidenteen, mulla on nyt mietinnässä blogin nimen vaihtaminen. Mission L.A tuli ja meni ja haluan kuitenkin jatkaa blogin kirjoittamista. Joten kysymys kuuluu tuossa oikeassa yläreunassa: 
Uusi nimi blogille? Mitä mieltä olette?

Oonariina




2 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia! varsinki toi vimppa! :) mut mullon kyllä pakko sanoa et mullaki on ranuan eläinpuistoo kausikortti, et saan vuojen aikana käyä nii palijo ku ikinä vaa kerkeen, tänä vuonna ennoo kertaakaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookki!!! Ne on ihania :)) no hei on sul viel kuukausi aikaa käydä :D nyt vaan joka päivä kiertelee heheee

      Poista