Sivut

24.12.2013

Jouluvalmisteluja

Sunnuntaina oltiin kaikki todella ahkeria ja tehtiin kaikki mahdolliset jouluvalmistelut. Siivous, piparien koristelu, torttujen ja kakun leipominen, joulukuusen hakeminen ja koristelu ja joulupakettien paketointi! Sovittiin ettei hankita toisillemme mitään lahjoja mutta tottakai joitain pieniä juttuja sitten tuli hankittua. Tiedän mitä tulen lahjaksi saamaan, joten yllätyksiä ei ole tiedossa, mutta tarpeellista tavaraa kylläkin! Olen myös ylpeä että leivoin ensimmäistä kertaa pähkinähedelmäkakkua ihan itse! Ketkä mut tuntee, tietää etten ole mikään maailman uskaliain kokki, joten tämä oli iso askel kohti parempia kokkailuja. Meni myös hermot koristellessa pipareita kun kuorrutustahna ei tehnyt yhteistyötä, mutta väsäsin iskän veljen perheelle hienot nimipiparit tuliaisiksi! 

Let's start cooking!

Maistettiin jo pienet palat ja ai että kun oli hyvää! Erityisesti tuo tuorejuustokastike… :)

Tadaa! Mun taideteos. Olen ylpeä.
Meidän perheen perinteenä on aina ollut hankkia tuore kuusi. Monella on nykyään tekokuusi, mutta me tykätään sen hajusta ja muutenkin se tuo joulufiilistä. Koristeltiin se valmiiksi, koska ei jaksettu enää odottaa. Tänä vuonna otettiin valkohopea-linja eikä työnnetty mitään turhia härpäkkeitä kuuseen roikkumaan. 

Jätettäiskö se tällaiseksi?

Ehkä näin on parempi!

Joulupuu on rakennettu...

Hieman sumuinen kuva, mutta niin tunnelmallinen :)



Kokeilin kameran ulottuvuuksia

Lahjaksi saatuja joulukoristeita, aina roikkumassa kuusessa!

Oonariina vs. koristelutahna 0-100

Eikö olekin hieno?

Kullanruskeat joulutortut!

Tuoreen joulukinkun kuorrutus, nam! En malta odottaa. 
MAHTAVAA JA RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE IHANILLE LUKIJOILLENI! 
Nauttikaa, ahmikaa masu täyteen ja rentoutukaa. Myöhemmin ehtii sulatella kinkkua ja stressata turhista. Niin mä aion tehdä. 

<3 Joulutonttu-Oonariina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti