Sivut

4.12.2013

Sweet home Erie

Tervetuloa tutustumaan isäntäperheeni uuteen asuntoon! Olen jo kotiutunut Buffaloon, mutta sain kuin sainkin kaikki kuvat laitettua fiksuun järjestykseen postausta varten, hieman aikataulusta jäljessä.. 
He muuttivat tänne heinäkuussa ja ovat vielä hieman vaiheessa sisustuksen ja siivouksen kanssa, mutta toivottavasti saan kodin tunnelman välitettyä teille sinne ruudun toiselle puolelle!
Talossa on 4 makuuhuonetta, 3 kylppäriä, olohuone, ruokasali, kirjasto, ullakko, kellari, takapiha ja parkkipaikka. Eli hieman isompi asunto kuin mihin olen tottunut… Ei ihme että siellä joutui huutamaan jos halusi löytää tietyn ihmisen. Talo on rakennettu 1870-luvulla ja ihme kyllä, ainoa huone mikä kaipaa remonttia, on keittiö. Sitä remontoidaankin parhaillaan ja olikin ihana herätä klo 8.00 jyrisevään poraukseen suoraan alakerrassa. Noh, ei ainakaan tarvinnut herätyskelloa! Asunnon entinen omistaja jätti tänne tosi paljon tavaroita ja huonekaluja, ihan oikeaa antiikkia, joten täällä vallitsee tosi makee vanhanajan tunnelma.

Lisää kuvateksti
Ulko-ovi, huomatkaa isänmaallisuus

Tie "parkkipaikalle" ja takapihalle

Takapihaa

Taka-ovi (tästä mennään sisään koska tullaan autoilla)
Alla kuvia keittiöstä ja eteisestä, jotka ovat siis vähän vielä vaiheessa… Mun mielestä toi kukkatapetti sopisi juuri hyvin tänne… No ei ehkä…

Keittiö ja eteinen on vielä remonttivaiheessa

Ruokasali

Olohuone
Lisää kuvateksti



Huomatkaa Aalto-maljakko..

Olohuoneen takka, yksi viidestä takasta koko talossa
"Viinihuone" oven takana ja kirjasto


Kirjasto ja ruokasali

Sitten mennäänkin yläkertaan! Sivuseinältä löytyi mun vaihtarivuonna otettu kuva muiden entisten vaihto-oppilaiden joukossa… How lovely. Yhdestä jutusta olen TODELLA iloinen. Ei kokolattiamattoja! Se on nimittäin todella harvinaista jenkeissä.. Kuvia myös yläkerran käytävästä ja toimistohuoneesta.






Tervetuloa minun huoneeseen! Alakuvan vasen ovi on vessa jonka jaoin "jenkkipikkuveljen" kanssa. Huone on kooltaan varmaan isompi kuin mun yksiö (no ei ehkä ihan) ja tosi kotoisa. Mulla oli meikkipöytä, takka, iso sänky ja paljon tilaa levittää tavaroita… Mikäs sen parempaa! 







En ottanut kuvia ullakosta tai kellarista koska ne on ihan tavallisia, eikä mitenkään ihmeellisiä.
Talo on sisustukseltaan hyvin erilainen mutta sopii tälle perheelle kuin nakutettu! Talon arkkitehtuurikin mielestäni kaipaa juuri tämännäköistä sisustusta.

Mitäs tykkäsitte talosta ja tunnelmasta?



5 kommenttia:

  1. Ei vitsi, aika makee ja kivan kokonen! Noi takat on niiin söpöjä ::) -larkku-

    VastaaPoista
  2. kunnon jenkkikoti :D:D t.ilmapallo-vilmis

    VastaaPoista
  3. Heips! Tykkäisin asua tuollaisessa talossa, jotenkin niin jykevä ja kodikas yhtäaikaa tummine väreineen. Ennen muuta pidin olohuoneesta ja lattia oli todellakin kaunis.Vau, sinun kuva seinällä, hyvä! Ja mikä kirjasto, fiksua porukkaa. Ja mitkä tilat, olisi helppoa vaihtaa maisemaa kun alkaa huone tylsistyttää. Sinun pitää tyytyä taas hiukan pienempiin olosuhteisiin täällä Pohjolassa. Kiva kun pian tulet iloksemme! :D mummi

    VastaaPoista