Sivut

13.12.2013

Miniloma Ruotsiin

Juuri äsken kotiuduin ihanalta risteilyltä, jonka poikaystäväni oli varannut meille jo kesällä. Oltiin odotettu tätä "minilomaa" niin paljon joten oli tosi kiva viettää aikaa taas yhdessä pitkän tauon jälkeen. Laiva oli Silja Serenade ja eihän tuolle yhdelle kelvannut tavallinen hytti vaan DeLuxe-hytin meni sitten varaamaan…. joka oli muuten aivan mahtava! Ihanan tilava ja hintaan kuului erikoisaamiaiset ja drinkkikaapin juomiset…. sekä tietenkin piti olla merinäköala! Molempina iltoina ahdettiin masut täyteen Buffetissa ja aamupalat nautittiin kuoharin kera. Serenade on ihana laiva, tykkään tosi paljon että kaikki palvelut on saman käytävän varrella, ei huolta eksymisestä.

 Nyt kuvatulva alkakoon!

Matkalla satamaan! 

Meidän ihana hytti

Meikkipöytä!!!

Yummy

Yksityinen käytävä ;)

Lempipuuhaa


Nams

No hei pakollinen selfie

Moi!
Silja Serenade 

Tukholmassa oli tosi kiva ja lämmin ilma joten oli kiva vaan käppäillä ympäriinsä ja seurata supermuodikkaiden ruotsalaisten menoa. Oltiin meki kai ihan muodikkaita..

Tukholma <3

Tää on hyvä yhteiskuva (mun sormi…..)


Oonariinan housuissa on reikiä 

Lahja mulle!? Mitä siellä on ?!

Ihana reissu takana ja nyt odottelen vanhempiani kotiin töistä että mentäis vaikka leffaan (jos luette tätä töissä niin olisko leffa mitään??) ja huomenna olisi luvassa hengailua mun kolmen parhaan kamulin kanssa, joita en ole vielä ehtinyt näkemään! Tiedossa ruoanlaittoa ja paaaaljon juoruja. Mikäs sen parempaa. 

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

Pusuja, Oonariina

Ps. seuraavassa postauksessa paljastan mitä viimeisen kuvan kassi sisältää !!! 



1 kommentti:

  1. No joo, ihan mukiinmenevä, niin.. aika sopiva, ihan söötti hymy!! Niin hiljaa, niin hiljaa :D^^¨'''
    mummisi sun

    VastaaPoista