Sivut

31.12.2013

Tervetuloa 2014!

Lupasin itselleni etten tee uudenvuodenlupauksia, mutta ajattelin tehdä "näihin asioihin aion paneutua/ keskittyä enemmän vuonna 2014"- listan. Moni varmasti ajattelee että miksi pitää aina "luvata"  hirveästi asioita uuden vuoden kunniaksi, mutta mun mielestä se on kivaa. Ei tarvitse luvata, mutta itselleen on kiva asettaa tavoitteita vuoden varrelle. Ei siinä mitään pahaa ole.
  • Urheilu. Miksun kanssa puhuttiin alustavasti puolimaratonin juoksemisesta kesäkuussa. Eli alettais yhdessä "treenaamaan" ja kannustettais toisiamme. Ehkä toisesta saisi tuplasti enemmän motivaatiota?
  • Herkuttelu is gotta stop. Loppuvuosi ja varsinkin joulu meni suklaakeitaassa uidessa, joten nyt kurkut ja porkkanat esiin. En ala totaalikieltäytyjäksi (haloo), mutta hieman rajoitan ahmimista.
  • Koulu. Enää 27 opintopistettä jäljellä (plus oppari siitä ei puhuta vielä) joten nyt mun on löydettävä motivaatio! PAKKO! 
  • Kokkaus. Kyllä mä osaan muitakin ruokalajeja loihtia kuin makaronilaatikkoa ja riisiä kanakastikkeen kanssa. Kyllä mä osaan.
Vuosi 2013 oli yksi mielenkiintoisimmista ja haastavimmista vuosista pitkään aikaan. Nyt ei vähään aikaan ole luvassa maastamuuttoja, Suomi on paras maa.

Vuosi 2014, olet enemmän kuin tervetullut! Nyt huulipunaa huuliin ja Vantaalle viettämään uutta vuotta parhaiden tyyppien kanssa -> MAHTAVAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE !

kuva Googlesta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti