Sivut

3.12.2013

Monday madness in Buffalo

Terveisiä Buffalosta! Saavuttiin turvallisesti Allien pikkuyksiöön ja levitin tietenkin heti kamani siististi pitkin lattioita. Tää asunto sijaitsee valvotulla ja aidatulla alueella, joten turvallinen paikka kyseessä (äidille tiedoksi). Buffalo on aika "ghettomesta" Allien mukaan..

Allie opiskelee musiikkia yliopistossa ja just tällä viikolla sillä on kaikki loppukokeet, mutta onneksi ne kokeet on konsertteja joihin mäki voin mennä! Ja silloin kun neidillä on tunteja, sanoin viihtyväni vallan mainiosti itsekseni ostarilla.... No problem! Kävin maanantaina vähän katselemassa paikallista ostaria joka on muuten mahtava paikka! Varmaan parempi kun Losissa. Huh. Kävin Sephorassa ilmaisessa meikkauksessa ja sain vähän meikkivinkkejä. Voi kunpa joku voisi joka aamu meikata mut, olisi niin ihanaa.

Illalla oli Allien pianokonsertti ja istuuduin hyvänä ystävänä eturiviin kannustamaan. Kunhan Allien koulu loppuu torstaina, meillä on suunnitelmissa käydä ainakin Buffalon eläintarhassa ja Niagaran putouksilla! Kävin putouksilla vaihtarivuonna kesällä, katsotaan millaiset ne on näin talvella. Niagaralla on myös jätti-iso outlet. En voi mennä. En voi. Ehkä nopeesti. En.

Allie, Oonariina, Lindsey

Meikkaajan tekemä meikki!

Konsertti alkaa!
 
Go Allie!

Oonariinan nurkkaus ja tavaroita….


Tuliaisia ja viimehetken ostoksia

Victoria's Secretissä oli hurjat alet joten tottakai piti käydä…….
Lähtölaskenta alkakoon: KUUSI YÖTÄ SUOMEEN!!!! <3

Oonariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti