Sivut

24.10.2013

California Adventure Park!

Palaan viime viikonlopun Anaheimin tapahtumiin koska tänään sain viimeiset kuvat Nooralta joka räpsi niitä enemmän kuin minä. Lauantaina menimme koko päiväksi California Adventure- puistoon viettämään aurinkoista päivää harjoittelijaporukalla! Alueella on kaksi huvipuistoa vierekkäin, Disneyland ja California Adventure Park, molempiin on omat sisäänpääsymaksut, joten päätimme mennä California Adventure- puistoon. Sisäänpääsymaksu oli päätähuimaavat 92 dollaria joten käytimme koko rahan hyväksi ja olimme puistossa siihen saakka kun ovet laitettiin kiinni, eli klo 22.00.

Juostiin ympäriinsä kuin pikkulapset ja käytiin JOKAISESSA laitteessa! Parissa jopa kaksi kertaa. Laitejonot vaihtelivat 45min-2h (herranjestas kuka jaksaa jonottaa) joten päätettiin mennä Single Rider- jonoihin kun siihen oli joissakin laiteissa mahdollisuus. Tarkoittaa siis että ei päästä välttämättä samaan "junaan" vaan täydennetään tyhjiä yksinäisiä paikkoja. Kaikki meni tosi hyvin ja päästiin melkeinpä aina peräjälkeen laitteisiin joten jonotettiin 5-25 min. Fiksut suomalaiset! 

Woody and Mickey!

Route 66 ;)

Vähän musikaalia....

Tuossa maailmanpyörässä noi kopit liikkui ja heilui :D hui apua.

Palmuja <3

Autot-laite, ihan HUIPPU! 

Vähän countryfiilistä..

Traktorilaite odottaa!

Tower of Terror :D Naurattaa tuo eturivissä istuva ilmeetön tyttö....

Maailmanpyörä illalla

Huh miten iso jätski!

Toy Story 3D- laite

HIUKSET xD

Tytöt Minneinä! Melkein jokaisella oli tuollaiset korvat päässä. Ja moni oli myös pukeutunu Disney-teeman mukaisesti. Arvatkaa muuten kuinka moni ihminen kysyi meiltä että mitä ihmeen kieltä me puhutaan? Vastaus: moni. Veikkauksia oli mm. venäjä ja saksa. Ei lähellekään!

Oli huippukiva päivä (ja viikonloppu) ja nyt ollaankin menossa jo viikonloppua kohti! 
Tänään tein ensimmäisen ihkaoikean matkapakettiTARJOUKSEN asiakkaalle! Hinnoitteluineen kaikkineen. Tietenkin pomo oli tukena ja turvana mutta itse lähetin sen asiakkaalle ja innolla odotan mitä sieltä vastataan, jos edes vastataan. 

Mahtavaa loppuviikkoa kaikille! 

T. Tuleva eksperttihinnoitelija Oonariina ja tällä hetkellä jasmiiniteetä litkivä Saana



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti