Sivut

7.10.2013

Ihana Venice Beach

Venice Beach. Olen monta kertaa käynyt Santa Monicassa, mutta en kertaakaan Venicellä, vaikka ne ovatkin ihan vieri vieressä. En tiedä miksi, ehkä koska Santa Monica on lähempänä. Venice Beach on IHAN kuin toinen maailma verrattuna Santa Monicaan. Se on tunnettu ns. hippikulttuurista (kannabiksen makea haju valtaa kadut), taiteilijat maalailevat, muusikot soittelevat, pienet kojut pursuavat "krääsää", ihmiset kävelevät bikineissään, toiset pyöräilevät, ihmiset makaavat rannalla, toiset istuvat rennosti terassilla siemaillen drinksuja. Fiilis oli ihan kuin jossain Aasian turistikohteessa. 

Ihanan selkeä ja aurinkoinen päivä, Santa Monica on suoraan edessä pitkän matkan päässä

That's me

Kuinkahan laillista tämä on?


Pysähdyttiin Muscle Beach- kuntosalin kohdilla ja huomattiin että siellä oli menossa painonnostokisat! Tai oikeastaan tämä sama nainen kerta toisensa jälkeen nosti painoja, joten en tiedä oliko kyseessä kisat vai vaan näytös....


Käveltiin myös Muscle Beach- kuntosalin ohi, jossa Arnold Schwarzenegger (kirjoitinko oikein..) aikoinaan kävi treenaamassa! Kuntosali oli siis ulkona, joten ei siellä oikeasti treenailtu vaan esiteltiin omia taitoja ja muskeleita turistien kuvaillessa..... :)



Ostettiin sorbettijätskit kuuman päivän kunniaksi!


Rannalla oli myös mahtava skeittiparkki!



Parista ylläolevasta kuvasta näkee hyvin Venice Beachin tunnelman. Talot oli maalattu graffitein ja sitä taiteellisuutta näkyi kaikkialla, jopa betonipaalussa keskellä rantaa.




Lounasteltiin mukavassa katuravintolassa ja katseltiin ohikulkevia ihmisiä.


Ravintolan vieressä oli bändi, joka soitti afrikkalaista musiikkia pitkin päivää. Monet jäivät jopa tanssimaan heidän kanssaan kulkiessaan ohi. 


Kaunista. Taisin tykästyä tähän paikkaan. Ihana lauantai.

Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille <3

O-R


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti