Sivut

31.10.2013

Tired of being sick and tired

Kolmas päivä sairastelua takana ja mä haluan jo töihin!
 Vaikka onkin kiva "rentoutua" (eli yskiä keuhkot pihalle) ja lepäillä kunnolla, odotan innolla että pääsen takaisin työrytmiin. Töitä on kuitenkin enää pari viikkoa jäljellä, joten haluan näyttää vielä mitä kaikkea mulla on annettavana. Nyt on jo paljon parempi olo ja yskiminenkin vähentynyt huomattavasti. Ehkä ne lääkkeet auttoivat. Way to go american pills.

Huomenna torstaina, eli 31.10 täällä jenkeissä juhlitaan virallisesti Halloweenia. Koko lokakuu on ollut pelkkää Halloween-hypetystä; kurpitsoja, hämähäkinseittejä, noita-akkoja ja luutia, kissoja ja pahvimörköjä asuntojen pihoilla ja ikkunoissa. Harmittaa vähän kun itsellä meni koko tapahtuma vähän ohi valmistautumisen suhteen, mutta meinattiin huomenna Saanan kanssa töiden jälkeen käydä kaupassa ostamassa Halloween-karkkeja, jotta voidaan pitää omat juhlat kotona! 
Harmittaa vähän kun olisi ollut kiva kaivertaa kurpitsoja, käydä kunnolla shoppailemassa Halloween-pukuja ja askarrella hämähäkinseittejä ovenpieleen...Tyhmä flunssa! 
Mutta ehkä ensi vuonna pidän Suomessa omat jenkkityyliset Halloween-bileet, mitäs sanotte?

Aamupalaksi maustamatonta jogurttia, kaurahiutaleita ja kanelimuroja. Huomatkaa taustalla räkäliinani.

Mun söpöt uudet sukat! BAM!!!! Huomatkaa lattialla makaava Mauri-Antero. 

Sallin itselleni parin päivän Halloween-herkuttelun. Pannukakkua, kurpitsakeksiä, jätskiä ja salmiakkia!

Halloween ei ole Suomessa niin iso juttu, mutta juhliko/juhliiko joku teistä sitä? 

Pelottavaa lokakuun viimeistä päivää!!!

Toivottelee (toivottavasti kohta terve) Oonariina

ps. vastailkaahan rakkaat lukijat tuohon mun kysymykseen oikeassa laidassa, kiitti! 

2 kommenttia:

  1. Käy loppukiriin, näytä kaikki kykysi! Toivottavasti olet parantunut. Hyvä että on lämpimät sukat, ne lämmittää kipeän kehon! Täällä sormet ja varpaat pystyssä! Rutistuksin mummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytän kykyni! Voin jo paremmin :) töissä toista päivää jo. Vähän vielä yskittää mutta paranemaan päin! JJeee :) Viikonloppuna paljon ohjelmaa niin paree olisi parantua!!!

      Poista