Sivut

27.10.2013

Juustokakkua ja meikkiostoksia

Otsikko tiivistää hyvin meidän viikonlopun. Perjantaina mentiin töiden jälkeen The Cheesecake Factory- nimiseen ravintolaan "juhlistamaan" Saanan ensimmäistä työviikkoa ja muutenkin vaan himoittiin noita juustokakkuja niin paljon että oli pakko mennä. Syötiin mahat niin täyteen että kotiin tultaessa sammuttiin samantien. Onneksi tajuttiin ottaa jämäpalat mukaan joten saatiin vielä ihanasta Snickers-kakkupalasta maistiaiset aamupalaksi..... Nam....

Snickers ja Pumpkin <3

Lauantaina nukuttiin kuin tukit melkein 11 asti ja lähdettiin sitten ostarille viettämään päivää. Ja iltaa. Pyörittiin vielä siihen asti kun kaupat alkoivat laittamaan ovia kiinni. 

Mentiin Macy's:iin meikattavaksi ku ei aamulla jaksettu laittaa meikkia naamaan :D Mikäs siinä. 

Hollisterin hauska kyltti. Heh.

PEACE AND LOVE! Hatussa lukee California Republic, mutta tällä kertaa jäi ostamatta.

Hollisterista tuoksu, suihkugeeli ja vartalorasva. Ahh, tuoksuu niiin hyvältä.

Lempparimeikki- ja peitevoide! Ja pari kylkiäistä.

Sephorasta meikinpohjustusvoide (Smashbox), luomivärin pohjustusvoide (Urban Decay) ja meikkivoidesivellin. Mua alko ällöttämään meikkisienet, joten kokeillaan nyt tällaista sutia.

AAAHH. Oon jo pitkään käyttänyt Giorgio Armanin Acqua di Gioia- nimistä hajuvettä ja se pääsi juuri loppumaan... Ja arvatkaa löysinkö tällaisen paketin Macy's:stä joka sisältää 100ml hajuveden, 50ml hiushajuveden (what?), pienen mukaan otettavan hajuvesiputken ja vartalorasvan. Ja maksoi 88 dollaria. Kaikki nämä. Pelkkä hajuvesi on Suomessa tuon verran. Pakkohan tämä paketti piti napata mukaan, eikö?

Nyt ei ainakaan vähään aikaan tarvitse täytellä meikkivarastoja?

Huomenna olisi suunnitelmissa käväistä Venice Beachillä kun luvattiin +30 asteen hellettä! 

Oliko kaikilla mukava viikonloppu? 

Oonariina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti