Sivut

18.10.2013

Ruokaa ja uusi harjoittelija

Onpas viikko mennyt hurjaa vauhtia (taas) ja kohta alkaa harjoittelun loppusuora. Pomo ehdottikin jo että pitäisi hankkia "aamukampa" ja laskea päiviä.. Ehkä se oli vitsi? Toivottavasti. 
Esittelen teille nyt Jenniferin kehen tutustuin ensimmäisellä viikolla kun olin varannut ripsihuollon hänen kauneushoitolaan. Mikä tuuri että tulimme näin hyvin toimeen ja meistä tuli hyviä kavereita. Jennie käy joka päivä koulua ja illat sekä viikonloput tekee kosmetologin hommia. Ja aamuisin vielä treenaa ja lukee tentteihin. Ja tämän kaiken lisäksi jaksaa huoltaa mun ripsiä ja hengailla mun kanssa vapaa-ajalla?! 

Käytiin tänään Pho999- ravintolassa ja söin ensimmäistä kertaa elämässäni vietnamilaista ruokaa, oli muuten todella hyvää! Nyt on maha taas kerran niin täynnä että räjähdän.....

Jennie pakotti mut hymyilemään Hollywood-hymyä....

Good huh?

Hengaillaan kampaamotuoleissa...

Namnam!

Otetaanpas vähän kaverin keitosta....

Oho, jäin kiinni.


Huomenna koittaa jännittävä päivä kun uusi harjoittelija saapuu Los Angelesiin! Hän tulee siis kuukaudeksi asumaan kanssani tähän asuntoon ja ottaa sitten asunnon nimilleen kun lähden.

Tämän viikon olenkin siivonnut (yrittänyt), raivannut vaatekaappeja (miten tänne mahtuu toisen ihmisen vaatteet??) ja tehnyt tilaa kylpyhuoneeseen uuden tulokkaan rasvoille ja meikeille. Lähdevettä ja ruokaa myös hommattu!

WELCOME TO TARZANA!

Oonariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti