Sivut

14.10.2013

I'm driving slow on Sunday morning and I never want to leave

Otsikko on ihanan Maroon 5:n biisistä Sunday Morning. Biisin tunnelma sopi täydellisesti tähän sunnuntaihin.
Olen ollut todella ahkera tänään. Skypettelin vanhempien kanssa aamulla, imuroin, pesin vessan (ja kuurasin kylpyammeen..), tiskasin ja järjestelin vaatekaappia. Mistä noita vaatteita on kertynyt? En ikinä saa niitä mahtumaan yhteen laukkuun. Iltapäivällä laitoin jumppahousut jalkaan ja lähdin kävelylenkille Whole Foodsiin ja samalla räpsin pari kuvaa lähiympäristöstä, "maisemista" joita joka päivä ihailen. :) 

Reppu selkään ja menoks! :D

Hopi hopi jalkaa toisen eteen

US Postal Service

Tällä kadulla on Whole Foods, TJ Maxx ja Starbucks Coffee

Kotia kohti..

...Tää tunneli on aika pelottava iltaisin..

....Tunnelin jälkeen..

...Kotikadulla ollaan!

Kävin Starbucksissa ostamassa Pumpkin Spice Latten.. Siis ei ole parempaa!!! Ja ensimmäinen kerta ku mun nimi kirjoitetaan oikein. Yleensä se on Onna tai Ona.

Ja sitten. Pakko hehkuttaa. Kävin "nopeasti" TJ Maxx:issä, jossa myydään merkkituotteita alennetuin hinnoin. Varmaankin vanhoja mallistoja. Bongasin tämän AINOAN kappaleen ja hintaa oli 40 dollaria. Siis 30 euroa. Selailin juuri Michael Korsin nettisivuja ja netistä tilattuna sama kyseinen lompsa on 90 dollaria! Oon kattonut tällasta jo kauan joten en kauaa miettinyt vaan juoksin kassalle. SE ON IHANA.
Sinne mahtuu mun rakas puhelin <3

<3 

Tällaiset pienet spontaanilöydöt tekee mut onnelliseksi. Ja se että sain tänään paljon aikaiseksi joten sen kunniaksi ostin illaksi mansikoita ja ananasta. Nyt käperryn sohvan perukoille, laitan erään todella koukuttavan sarjan pyörimään ja nautin.

Mahtavaa alkuviikkoa kaikille! <3

O-R






4 kommenttia: