Sivut

25.10.2013

Karu totuus

Nyyh! Ripset ovat poissa! Pidennykset siis, onneksi ei sentään omat ripset (täysin). Jennie ehdotti, että otetaan ripset pois kolmeksi viikoksi ja juuri ennenkuin lähden Pennsylvaniaan, laitetaan uudet pidennykset. Ripset ehtii siinä ajassa kasvaa tuuheammiksi ja hyvä välillä antaa omien ripsien olla rauhassa. Uskon ammattilaisen sanaan tässä tapauksessa vaikka surullista tämä onkin. Jennietä kävi kuitenkin sen verran sääliksi mun vitivalkoiset ja läpinäkyvät ripset, että värjäsi ne mustiksi. Tuntuu niin oudolta! On ollut niin kiva herätä aamulla eikä näyttää haamulta. Noh, ehkä tähän tottuu. It's only three weeks Oonariina. 

Minä ja jättikäsi

Sniff. :'(

Okay, let's smile!

Tiedättekö muuten mikä on ystävyyden merkki? Se kun ystävä antaa omasta pienestä burritostaan puolet nälkäiselle Oonariinalle joka tulee suoraan töistä poistattamaan pidennykset. 

Huisin hauskaa viikonloppua kaikille sinne Suomeen! <3

Oonariina

6 kommenttia:

  1. Heips! Jennie on niiiiin paras - sydän täyttä kultaa ;D olisi kiva päästä taas kasvohoitoon hänelle mutta matka on vähän liian pitkä :( kerro terveisiä täältä meiltä!!!! mom & dad ps. näytät ihan hyvältä kulta :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oN! Jennie on paras <3 terkut takaisin!!!!!!

      Poista
  2. Voih, tiedän niiiin ton tunteen !:( -larkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :( ne on niin kivat... mut onneks saan kohta takas!!!!

      Poista
  3. Voi miten söpö olet ilman pitkiä ripsiäkin. Niin suloinen ja vauvamainen. Ou baby! Oon ne kyllä ripsetkin kauniit, on, on. Hyvää viikonloppua ja terveisiä Jennille! (Olihan se niin?) Syd. Grandmother

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi mummi! Lähetin terveiset Jennielle (Jennifer) ja terkut tuli takaisin! On kiva olla ripset,kun ei sitten tarvi meikata aamuisin ja näyttää aina hyvältä. Mutta välillä hyvä olla ihan neutraalilla naamalla :) Pusuja!

      Poista