Sivut

15.11.2013

Beauty marathon à la Jennifer

100. POSTAUS !!!!!!!!

Sovittiin Jennien kanssa että juuri ennen kuin karkaan itärannikkolle, neiti värjää mun ripset ja kulmat, tekee mulle kunnon kasvohoidon ja lopuksi laittaa uudet pidennykset! Pientä hemmottelua siis luvassa Suomitytölle.

Keskiviikkona oli vuorossa kasvohoito sekä ripsien ja kulmien värjäys. En oo koskaan ollu näin monipuolisessa kasvohoidossa ja kasvot hohtaa nyt entistä enemmän! Jennien firman Skinsensations:in nettisivuilla lukee seuraavaa:

The Ultimate Facial

You will leave the treatment room in awe and disbelief. This treatment is an instant confidence boost perfect for special and everyday occasions.
 
This treatment includes Microdermabrasion, Microcurrent Technology and our signature Rejuvenating Oxygen Blast. Together these three treatments will leave your skin unrecognizable. Microdermabrasion rids you of dull skin. Microcurrent improves circulation and stimulates the production of collagen and elastin, leaving you with youthful skin. Following these two treatments is our signature Rejuvenating Oxygen Blast. The oxygen absorbs the moisturizing agents into the skin for a smoother, plumper look, providing a healthy glow.

Teepussit silmillä, lämpöhanskat kädessä ja kasvonaamio naamalla

Kohta on värikkäät ripset ja kulmat....

Tadaa! Ei liian tummat, juuri sopivat :)

Jenniellä on hauskaa......

Ainakin itse huomaan eron kulmissa ja ripsissä, en näytä niin haamulta!

Torstaina oli uusien ripsien vuoro! Oli NIIN ikävä näitä ihania ja elämää helpottavia räpsyttimiä. Varsinkin nyt omat ripset sai kolmisen viikkoa kasvaa ihan rauhassa, nää on jotenkin entistä tuuheammat ja ihanat!

Ennen ja jälkeen

Ennen ja jälkeen
Ripsien jälkeen mentiin vielä viimeiselle illalliselle (kauheelta kuulostaa) vietnamilaiseen ravintolaan. Matkustelu on ihanaa, mutta tylsää on aina sanoa "hyvästit" uusille ihanille ihmisille joita tapaa matkan varrella. Koskaan ei tiedä milloin näkee uudestaan. Ehkä joskus.

Kävin juuri avatussa Goodwill- kierrätysmyymälässä (UFF:n kaltainen) kokeilemassa makeeta mekkoa! 

Huomenna vihoviimeinen työpäivä. En tiedä mitä ajatella. Jee, kivaa. Yhyy, surullista.

Pusuja ja hyvää viikonloppua Suomeen! <3

Ripsiräpsy-Onsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti