Sivut

14.11.2013

I hate packing

Allekirjoittaako joku muukin tuon otsikon? En ole ainakaan koskaan kuullut kenenkään sanovan: "Voi että, kun rakastan pakkaamista ja sen tuomaa stressiä ja painetta." Ellei sitten sarkastisena kommenttina. Päätin jo alusta asti että tulen Losiin yhdellä laukulla ja lähden yhdellä laukulla. Ja lupaus pysyy! Ostin kyllä sen pienen pinkin käsimatkatavaralaukun (hitto mikä yhdyssana), mutta sitä ei nyt lasketa.

Mun strategia kuuluu näin: Rullaa ja työnnä! Ja hyvin muuten mahtuu! Ongelmaksi tulee paino. 23kg laukku ja 8kg käsimatkalaukku, eli yhteensä 31kg. Iik. Kaikki saan mahtumaan, mutta toivottavasti eivät parista kilosta valita lentoyhtiössä.... Pitää vielä vähän miettiä että mitä kaikkea sitä pakkaisi käsimatkatavaroihin jos laukku vaikka häviää matkalla, etten kuole kylmyyteen. Mitäs sitten jos löydän vielä shoppailtavaa Pennsylvaniassa? Ei mahdu, joten en saa shoppailla. EN SAA.

Käsimatkatavaroita...

"Kai mekin mahdumme mukaan, äiti?"

Siellä nätisti...

Rullaamalla vaan..

Huh.

Postilaatikossa odotti tiistaina kolminkertainen yllätys: Kolme (synttäri)korttia!!!!!!!! <3 Kiitos äiskä, iskä, Henni ja Marika. Ootte ihania.

Oonariinan lenkkivarustus ja "hieman" punottava naama!

Oli vähän liian kuuma lenkkeillä. Klo 10 jo 27 astetta....

Kaksi päivää töitä jäljellä, viimeinen rutistus alkakoon!!

Hyvää loppuviikkoa kaikille, seuraavassa postauksessa vähän hemmottelujuttuja!

Oonariina

(ps. Blond moment, tajusin nyt että noita kuvia voi suurentaa........miltäs näyttää? iPhonen kuvalaatu ei kyllä ole mikään mahtavin...)

4 kommenttia:

  1. Haha en kestä noita sun pehmoleluja!:D -saranda

    VastaaPoista
  2. oon kyllä iha sataprosenttisesti sammaa mieltä otsikon kans! :) mää oon joskus miettiny et ärsyttävää ku jättää noi kuvat pieniksi, hehe, paremmalta näyttää nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ärsyttää ku tajusin vasta NYT, mutta paremmin nyt kun ei milloinkaan, hehee.... Mutta hyvä että näyttää paremmalta, mustakin!

      Poista