Sivut

24.11.2013

Viikonlopun tunnelmia

Perjantaina kello herätti 6:00 ja silmät ristissä lähdettiin söpöön ravintolaan aamupalalle! Tietenkin tilasin perus kananmunaa, pekonia, pannukakkuja ja toastia.... Vähän olin täynnä sen jälkeen. Gotta love America. Lähdettiin siitä "jenkkimaman" työjuttuun Penn State- yliopistolle Women in Engineering tapahtumaan. "Jenkkimama" on lentokoneinsinööri, joka suunnittelee ja valmistaa lentokoneen osia. Jokavuotinen work shop- tapahtuma on tarkoitettu kaikille lukioikäisille tytöille jotka ovat kiinnostuneita insinöörin ammattista ja muutenkin kaikesta mistä mulla ei ole harmaintakaan aavistusta. "Jenkkimaman" yhtiö piti work shop- pistettä jonka tarkoituksena oli rakentaa pienryhmässä auto pienistä puupalikoista. Auton täytyi painaa ja maksaa tietyn verran ja selviytyä testi-ajoista. 

Olin samassa tapahtumassa viisi vuotta sitten, joten tuttuja juttuja.... Mähän olen niin viisas tällaisissa asioissa. Mutta oli kiva seurata oikeasti kiinnostuneita ja innostuneita nuoria tyttöjä jotka miettivät päänsä puhki millaiset renkaat laittaisivat autoon. Koko päivähän siinä sitten vierähti.

Tapahtuman esite

Work shop..

Autojen puuosia!

Tytöt työntouhussa! Keskellä autojen testiradat.

Päivän asuni vessassa. How cool.

Lauantaina lähdettiin aikaisin aamulla JALKAHOITOON. Mentiin "Sky Nails" nimiseen paikkaan josta tuli ihan Thaimaa mieleen. Työntekijät taisivat kylläkin olla Vietnamista, mutta fiilis oli ihan samanlainen. Sama kynsilakan tuoksu ja puheen porina. Mun jalat on ihanan sileät nyt...... Loppupäivä kierreltiin kirppareita ja säläkauppoja antiikkitavaroita etsiessä. Isäntäperheen uusi talo (josta näette pian kuvia) on tosi vanha ja täynnä antiikkisia esineitä ja huonekaluja! Kuinka siistiä. Illalla katsottiin Hunger Games, en tiedä miksi en ole sitä aikaisemmin kattonut. Noh, hyvä leffa kuitenkin!

Kattokaa meiän söpöjä jalkoja!


Tänään satoi ENSILUMI. JEE. Paitsi että on niin pirun kylmä, hrr. Katsotaan miten pitkälle tää mun syksytakki ja ohuet syksylenkkarit kestävät pakkasessa.... Tai sitten hankin kirpparilta jonkun halpistakin jonka jätän tänne. Harvemmin valitan kylmästä mutta nyt tuntuu kyllä luissa ja ytimissä asti.

Beef, spinach and cheese <3
"Jenkki-iskä" on ihan huippukokki! Tänään vuorossa oli liharullia joiden sisällä oli pinaattia ja eri juustoja. Lisukkeena uuniperunaa, vihanneksia ja patonkia. Yritin olla avuksi (lävistin esimerkiksi nuo rullat) mutta taisin vain olla tiellä joten tyydyin vain katselemaan ja häiritsemään lisää. Ehkä opin joskus kokkaamaan herkkuruokia..

Nyt vaivun unten maille ja huomenna, yllätys yllätys, päivä täynnä ohjelmaa klo 08.00 lähtien! Eikö jenkit osaa koskaan vain OLLA? Mutta mä onneksi nautin ja tykkään seurata näiden menoa. Huh.

Hyvää yötä ja rentoa sunnuntaipäivää Suomeen <3

Oonariina

2 kommenttia:

  1. Vitsi kummastelin kauan noita teiän manikyyrikenkiä :D aahahaa t. Ilmisvilmis

    VastaaPoista