Sivut

9.11.2013

Kuulumisia ja höpinää

Nyt alkoi mun viimeinen kokonainen viikonloppu Losissa! Outoa ja surullista mutta samaan aikaan olen innoissani. Kovin ristiriitainen fiilis siis tällä hetkellä. Tämäkin työviikko meni hujauksessa ohi. Koko elämähän tässä menee hujauksessa ohi! Pitää siis nauttia joka hetkestä. Noniin eipä mennä liian syvälliseksi vaan ihaillaan mun paria naamakuvaa:

Työn iloinen raataja ottaa itsestään kuvia

Tarvitsen kulmiini väriä
Olen taas saanut hieman motivaatiota urheilemiseen ja löytänyt vanhan inhottavan tutun, aamulenkin. Vaikka juokseminen ei ole ollenkaan mun juttu, se kuitenkin virkistää ja päivä lähtee ihan eritavalla käyntiin. On myös rentouttavaa kuunnella musiikkia ja olla ajattelematta mitään. Tulen myös ikävöimään tätä asuinympäristöä ja ihania ihmisiä. Tuntemattomat ihmiset moikkailevat ja näyttävät peukkua kun hiki otsassa juoksen heidän ohitse ja heitän hymyntapaisen kun en hengästymiseltäni jaksa mitään huudahtaa. 

Värikäs lenkkiasu
  Olen myös huomannut pari outoa asiaa kulkiessani täällä Tarzanassa. Ihmiset ottavat ostoskärryt mukaansa kaupasta ja jättävät ne keskelle jalkakäytävää. Okei, niillä saa kivasti raahattua raskaat ostokset kotiin, mutta onkohan toi nyt ihan fiksua? Kuka ne sitten vie takaisin. Hmm. JA tätä seuraavaa en kyllä ymmärrä ollenkaan. Ihmiset jättävät huonekaluja ja vaikka mitä muuta krääsää jalkakäytävälle! Tottakai roskapäivänä (eli silloin kun roska-autot hakevat roskat ja tyhjentävät tielle jätetyt roska-astiat pari kertaa viikossa) on ihan ok jättää ne näkyville, mutta kun esimerkiksi tuo allaoleva sohva on ollut n. 4 kuukautta tuossa samassa paikassa niin en nyt kyllä tiedä että mitä varten se siinä on. Ehkä ihmisille jotka tarvitsevat lepotaukoja lenkkeilyn lomassa? Tienvarresta olen bongannut myös sängyn, patjoja, hyllyjä, tuoleja, työpöytiä ja televisioita. Noh, maassa maan tavalla.

Yksinäinen kärry

Ikea kotikulmilla
Eilen torstaina pidettiin Saanan kanssa siivouspäivä! Tehtiin tarkka työnjako ja heti töiden jälkeen alettiin urakalla siivoamaan. Voi että kun tuli puhdasta! Oli vahingossa kahden neidin tavarat päässyt leviämään ympäri taloa... Välillä on hyvä myös imuroida tuota kokolattiamattoa, heh. Urakoinnin kunniaksi tehtiin spaghettia ja kesäkurpitsatomaattikastiketta raikkaan salaatin kera. Kastike näyttää vähän epäilyttävältä mutta hyvää siitä tuli!

Illallinen
 Aloitin myös virallisesti pakkaamisen. Apua. Viikko aikaa miettiä, luopua, pakata uudelleen, itkeä, ahtaa, koittaa mahduttaa, sulloa, järjestää. En tiedä miten onnistun, mutta parhaani teen!

Pakkauskulma
Ainiin pitää muuten täälläkin hehkuttaa kun kerroin viime postauksessa siitä, että tein ensimmäisen matkapakettitarjouksen ihan itse asiakkaalle ja arvatkaapas mitä.... Asiakas hyväksyi sen ja kaiken lisäksi otti KAIKKI palvelut joita tarjosin!!!!Paketti oli luksustason viiden päivän "lätkäloma" täällä Losissa! MIKÄ FIILIS! Oon kokopäivän vaan hihkunut ja tanssinut ympäri toimistoa. Tarjouksen hyväksyjä on yksi Suomen suurimmista matkatoimistoista, joten ei mikään turha homma..... Pomokin sanoi osuvasti että ei voisi olla parempaa päätöstä mun harjoittelulle!

Tulipas tästä postauksesta kunnon sekamelska.

Mahtavaa viikonloppua Suomeen!!!!!!

With love,

Tuleva matkailualan ammattilainen Oonariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti