Sivut

13.11.2013

Public Holiday = Hello Hollywood

Meillä jatkui viikonloppu vielä maanantaihin asti koska täällä juhlittiin/vietettiin veteraanien päivää. Mietittiin että mitäs mukavaa tehtäis sopivalla etäisyydellä ettei tarvitsisi kuutta tuntia istua busseissa. Päätettiin lähteä Hollywood Boulevardille! Oon käyny siellä pari kertaa, mutta aina voi mennä fiilistelemään uudestaan. Nyt oli vähemmän ihmisiä, joten kadut eivät olleet niin tupaten täynnä. Käytiin lounaalla Hard Rock Cafe:ssa ja syötiin maailman isoimmat burgeriateriat ja PUOLITETTIIN tuo allaoleva jätskiannos. Kierreltiin myös kauppoja ja tein viimeisiä matkamuistoshoppailuja!

Päänkokoinen jätskiannos

Forever21 neule jäi tällä kertaa kauppaan, vaikka söpö onkin

Joulukoristeinen Hollywood Boulevard


Farkut American Eagle, koska tajusin että mulla on yhdet housut Pennsylvaniaan. Ja ne oli alessa vaan 30 dollaria.

Alennushuppari PINK:stä (toi on hupparin takaosa)!!! <3 tästä kuvasta ei nää, mutta se on ihanan persikan pinkki!

Krääsää x 100
En ole ennen "esitellyt" Losin paikallista metroa, joten tässä vähän kuvia. Ihan tavallinen metroasema tämä Hollywood/Highland on, mutta saatte vähän makua millaista se metromeininki tällä puolen maailmaa on. Täällä ei ole tarkastajia, vaan lippua näytetään portilla, jonka jälkeen syttyy vihreä valo ja voi mennä portin läpi. Linjoja on kuusi ja yhteensä 142 kilometriä. Yksi lippu maksaa 1,50 dollaria ja se on kertamaksu, eikä voimassa tietyn aikaa niinkuin Suomessa. Vähän tyhmä homma. Kuukausilippu maksaa 75 dollaria, joka on mun laskujen mukaan ollu n. 55-60e riippuen kurssista. Metroja menee kokoajan paitsi ei 2.00-3.30 aamuyöllä. Bussit sen sijaan kulkevat yön läpi. Siinä mielessä Losissa on suhteellisen hyvä julkinen liikenne, välimatkat ovat vaan turhan pitkiä.

Hollywood/Highland

Lipunnäyttöportti

Metrojuna

Metron sisältä

Metron ovet...
Koko päivähän siellä Hollywoodissa meni ja nyt maataan ihan poikki kotona, edelleenkin masut täynnä burgereista. Ei pitäisi syödä niin paljon. Enkö ikinä opi? Nyt hörpitään iltateetä ja valmistaudutaan työviikkoon. 

Ps. mitäs tykkäätte tuosta California Princess- kyltistä? Mun mielestä just sopiva mulle, heh.

Oonariina

1 kommentti:

  1. Vastauksena aiempaan: Starbucks Helsinki avataan tänään! Katsotaan, jos mahdun sisään hakemaan kahvin ja cookien :) Mennään yhdessä sinne, kun palaat ja otetaan vaikka sisko ja pikkupojatkin mukaan!

    Ihania ja hauskoja Amerikan viikkoja marras-ja joulukuulle.

    Saara

    VastaaPoista