Sivut

22.11.2013

It's a jungle out here

Esittelen teille tämän talon eläinkunnan johon kuuluu koirat Brutus ja Boo-Boo ja kisulit Rioko ja Caesar. Boo-Boo ja Rioko ovat ainoita jotka olivat talossa vaihtarivuoteni aikana. Lemmikitkin valitettavasti lentävät taivaaseen. 

Brutus, kohta 4-v miehenalku, on HULLU. Siis hullu koira. Ei pysy hetkeäkään paikoillaan ja haukkuu aina kun siihen on mahdollisuus. Herättää kivasti aamukuudelta kun haluaa ruokaa. Ehkä se on vaan murrosikä noin nuorella? Tai sitten ADHD. Mutta oi että kun joskus se haluaa tulla syliin ja nukahtaa. Niin ihana ja söpö. 

RUB ME!!!

Hymyile kameralle Brutus!!

Siihen se söpöliini nukahti.

Kunnon posettaja!
Boo-Boo on taas maailman rauhallisin vanha neito. Ikää jo 11 vuotta joten ehkä neidillä ei kuntokaan riitä ainaiseen haukkumiseen ja ympäri pyörimiseen. Joskus huomaan kuinka se "facepalmaa" Brutuksen haukkumisille ja ADHD-käyttäytymiselle. Boo-Boo on tosi seurallinen ja rakastaa ihmisiä ja tulee aina syliin ja sitä pitää kokoajan rapsuttaa, varsinkin masusta. Boo-Boolla on oma sohvakulmaus jossa se aina makoilee ja tekee manikyyriään (eli nuolee tassujaan jatkuvasti). Nuolee myös sun naamaa jos haluat. En suosittele.

RAPSUTAAA!

KEKSI KEKSI KEKSI!
Krrhhh...
Seuraavaksi esittelen Caesarin joka on talon uusin miestulokas eikä tykkää ihmisistä. Caesar on myös hyvin pullukka kisu. . Jostain syystä Caesar kuitenkin kömpii öisin mun viereen nukkumaan ja lähtee vasta aamulla. Hmm, ehkä se tykkää musta? Kuulemma oli laiha luikku kun tuli taloon ja sitten alkoi ruoka maistumaan! Sitähän tapahtuu itse kullekin.
Caesar ja Rioko tappelevat usein, mutta uskon että se on vain naisten ja miesten välistä kinastelua. 

Joskus myös päivisin on kiva loikoilla Oonan sängyllä...
Noniin. Ylpeänä esittelen seuraavan valokuvan, jonka ottamiseen mulla meni monta tuntia. Enkä oikeesti valehtele. Tämä pieni kiero neitonen nimeltään Rioko on niin taitava piiloutumaan ja olemaan ihmisistä erossa että ei mitään rajaa. Vaikka kyykin kamera kourassa hiljaa kulman takana vaanimassa, se luikahtaa sun ohi niin nopeasti ettet ehdi edes huomata. Sama juttu oli viisi vuotta sitten, harvemmin edes näin koko kisua. Jotkut tykkää omasta rauhasta, mikäs siinä.

TADAA!
Siinä oli talon nelijalkaiset kaverit kuvineen. Ihana tulla tänne kyläilemään ja hengailla kaikkien eläinten kanssa. 

Tänään olin "jenkkimaman" työjutussa mukana ja illemmalla näen vanhoja lukiokavereita! Huomenna jalkahoitoon (<3) ja antiikkishoppailemaan! Kiireinen viikonloppu tulossa taas....

Hyvää viikonloppua kaikille!

T. Oonariina, Brutus, Boo-Boo sekä riitapukarit Caesar ja Rioko





3 kommenttia:

  1. Ihana tuo Finland tyyny! Mistä oot ostanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori kun kesti vastata, piti kysästä äitiltä koska he lähettivät tuon tyynyn joululahjaksi vaihtarivuonna, eli viisi vuotta sitten... Kuulemma Stockalta jostain missä myydään Suomi-kamaa, en tiedä myydäänkö tuota enää. Se on ihana! Haluaisin varastaa sen takaisin Suomeen...

      Poista
    2. Oi pakko mennäkkin katsastamaan heti Stockka kun meen Suomeen! Tuskinpa ehkä samaa tyynyä enää löytyy mutta jos jotain samantyylistä :)

      Poista