Sivut

26.11.2013

Höpinää ja ostoksia

Tänään mulla oli tarkoitus siivota ja kirjoitella viimeisiä työharjoitteluraportteja ennenkuin unohdan ne kokonaan. Ulkona puhalsi maailman jäätävin tuuli, joten päätin jäädä tänne hengailemaan ja hoitamaan asioita. Olen aika hyvin kotiutunut tänne huoneeseen koska tavarat ovat pitkin lattioita ja sänky välillä petaamatta… Hups. Kävin myös läpi tavaroita joita raahasin mukaan Losista ja huomasin unohtaneeni esitellä teille muutamia uusimpia aleostoksia! Shoppailupostaukset on aina kivoja, eiks vaan?
Yritin myös varata ripsihuoltoa lähellä sijaitsevaan salonkiin, mutta kukaan ei vastannut… Toivottavasti saisin ripset kuntoon ennen Kiitospäivää niin voin räpsytellä menemään. 

Ps. Ystäväni Larissa ilmoitti saaneensa hankittua meille liput Cheekin stadionkonserttiin ensi elokuussa! Oon SUPERinnoissani! 

Työharjoittelun viimeinen raportti

Levy+kuulokkeet yhteensä 8USD.
Söpö toilettilaukku PINK:stä!
Ja sarjaan kuuluva pieni meikkipussi….
Alennuskamaa… Ihanat pörrösukat ja olohousut PINK:stä. En vaan voi vastustaa hyviä alennuksia!

Meikkisutien puhdistussuihke Sephorasta! Niitäkin pitäisi kuulema välillä putsata….

Pari alekorua RUE 21:sta

Niittipaita RUE 21.
Huomiseksi on luvattu kauheaa jäämyrskyä tänne Erieen… Pakko ehkä hankkia talvitakki jotta selviän hengissä vielä pari viikkoa…. Luulin pärjääväni ohuella syystakilla, olin väärässä. Pyh.

Mites siellä Suomessa, joko on lunta maassa?!

Oonariina

5 kommenttia:

  1. Moi Onsku! Ihanaa kun pian tulet pois sieltä kylmästä Eriestä. Tule pian tänne Kuopioon niin päästään kirpparille. Täällä on aika sumuista kun lunta on vaan vähän mutta kyllä me kuitenkin pärjäillään. On niin kiva vetää filttiä päälle ja lukea ja odottaa joulua. Meillä on nyt aika hiljainen joulu tulossa, kun Annun joukko menee Joensuuhun Kasperin luokse ja Anu-Marikaan ei tule, joten me Ritun ja ja Jalmarin kanssa hengaillaan. Niin Eerokin menee Iisalmeen. Minusta on ihan kiva käydä haudoilla ja kirkossa, kyllä se joulu sieltä tulee ihan hyvänä. Tykkäsin sinun uudesta kaulakorusta, pinkki ja niin pirteä. Love mummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi mummi! Kohta tuun takaisin ja mietin jo milloin tulisin Kuopioon.. Mahdollisimman nopeasti! Hyvää joulua sinne ja soitellaan sitten kun kotiudun. Mekin vietetään rauhallinen joulu äitin ja iskän kanssa Helsingissä. Kiva tulla kotiin. Terkkuja kaikille!!! Pusuja.

      Poista
  2. Jee, mäki oon megainnoissani!!! Oi mitä kaikkee ihanaa oot ostanu! Rakastan mm. tota toilettilaukkua;) täällä on ollu jo muutama pakkaspäivä mut nyt taas plussaa ja aamulla sato vettä :( ja hei! Etsä tuu sil finskin suoral lennol nykistä? Oon silloi aamussa ku tuut takas ni sun pitää ehdottomasti pysähtyy almostii moikkaa mua ;;) -larkku-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEEE!!! :D jooo, vielä on listalla shoppailtavaa, pitähään nyt loputkin rahat tuhlata ;) Ja joo tuun! Oon 8.50 maanantaina 9.12 perillä! Onks almosti siinä jossain lähellä kun tuun porteista :D

      Poista
  3. Haha, no totta kai pitää;) juu, ku lähet portilta ni 32 portin jälkee tulee sellanen alamäki ni heti sen jälkee oikeella, siin on finskin transfer-tiski ja almost vierekkäin :D(siin käytäväl vähä niiku almostin ees on nyt joku pop up-kauppa)

    VastaaPoista