Sivut

6.11.2013

Universal Studios Hollywood

Nyt siirrytään runoilija-Oonariinasta Losin nähtävyyksiin. Oli kiva kuulla että niin moni tykkäsi mun runosta! Mietin tosissani että alkaisin runoilemaan useammin! Mitäs mieltä olisitte siitä?

Sunnuntaina lähdettiin aamuvarhain bussilla Universal Studioille! Oon jo kauan odottanut pääseväni sinne ja odotukset olivat korkealla. Oltiin puistossa jo 9.30 eli todella aikaisin ennen pahinta ihmisryysistä. Universal Studioilla siis kuvataan varmaan 90% maailman elokuvista ja tv-sarjoista (no okei en oikeesti tiedä mutta paljon kuitenkin!!) ja se on tavallinen huvipuisto, mutta ilman pääalaspäin-vuoristoratoja tai perus huvipuistokrääsäpelejä.

Ennen sisäänkäyntiä

Pakollinen selfie

Ei jonotettu mihinkään laitteeseen 20 minuuttia pidempään, joten mukavasti päästiin kiertelemään kaikki laitteet. Yksi "laite" oli myös 45 minuutin mittainen opastettu kierros elokuvalavasteissa ja studioilla missä oikeasti kuvataan elokuvia ja sarjoja. Mm. Paluu Tulevaisuuteen, Frankenstein, Bruce Almighty, King Kong, Jurassic Park, CSI, NCIS..... Oli jotenkin epätodellista kierrellä studioilla ja ajatella että tuolla Tom Cruise on kävellyt ja tehnyt töitään. Kierroksella pääsi myös kokemaan aitoja kohtauksia esimerkiksi King Kongista, Bones tv-sarjasta ja elokuvasta Jaws (joku haielokuva). 

Yleiskuvaa studioista

Elokuvien kaupunkinäkymä
Meksikoteema. Tulva!!!

Täydellisten Naisten Wisteria Lane! Oli paljon lyhyempi kuin televisiossa.

Lentokoneturma, elokuvasta World of War
Universal Studioilla ei ollut kovin montaa laitetta, mutta ne olivat sitäkin upeampia! Esimerkkinä Transformers, Jurassic Park, the Mummy, the Simpsons, Shrek, House of Horror laitteet ja sitten tuo Studio Tour. Mun ehoton lemppari oli Transformers, jossa käytiin kaksi kertaa. Se oli ihan sairaan upea 3D-laite jossa oltiin itse sotilaina sodassa ja se oli niin todentuntuinen vaikka se pömpeli vain liikkui vähäsen edestakaisin ja tärisi. Toinen kiva oli myös Muumio-laite, joka oli pelottava vuoristorata jossa jalkojen alle oli laitettu jotkut narut lepattamaan niin, että tuntui kuin kirput olisivat kävelleet jalkoja pitkin! Jurassic Park oli vesilaite jonka loppupudotuksessa kastuttiin litimäriksi sen jälkeen kun aidonnäköinen T-Rex oli pelotellut kaikki kuoliaaksi. Naurettiin Saanan kanssa kaikille valokuville joita laitteissa otettiin, edustettiin Suomea oikein urakalla.

Lemppari!

Oonariina elementissään
The Simpsons-laitteen jälkeen mentiin ostamaan Homerin rakastamia donitseja! Toi oli NIIN hyvää, tuoretta ja pehmeää. Ja pinkkiä. Nam. Ja oli muuten jättikokoinenkin. En halua tietää monta kaloria sisältää... Kokeilin myös Itse Ilkimys-hattua, joka tällä kertaa jäi kaupan hyllylle. Mutta eikö sopisikin hyvin mun päähän?

Semmoinen oli meidän sunnuntai Universal Studioilla. Nyt ollaankin jo viikon puolessa välissä, oho.

Hyvää loppuviikkoa kaikille ihanille Suomeen!

Terkuin,

Oonariina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti