Sivut

21.11.2013

Downtown Erie in pictures

Mulla on ollut nyt pari lenkitöntä päivää koska ulkona odottava kylmyys ei hirveästi houkuttele pukemaan lenkkikamoja päälle aamuisin. Nyt otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja ajattelin että kyllähän hiki lämmittää, eikö vaan? Oli muuten IHAN erilaista lenkkeillä raikkaassa ja viileässä ilmassa. Otin samalla turistikuvia lähiympäristöstä jotta näette vähän millaisella alueella isäntäperheeni asuu nykyään. Erie on Pennsylvanian neljänneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Erie-järven rannalla. Jos oikein tarkasti katsoo järven toiselle puolelle, voi nähdä Kanadaan. En kyllä usko että oikeasti voi nähdä, mutta siitä ainakin puhutaan. Ilmasto on melkein identtinen Suomeen verrattuna, kesät ovat ehkä lämpimämpiä kuin Suomessa ja talvisin enemmän lunta.

 Silloin kun olin vaihtarina, me asuttiin ihan keskellä metsää 20 kilometrin päässä keskustasta ja oikeastaan kaikesta elämästä. Olen todella innoissani että uusi talo on keskustan kupeessa ja lähellä kaikkea! Haluaisin kävellä kaikkialle mutta kuten jenkkikulttuuriin kuuluu: "You can't walk by yourself, let's drive." Okei..... Mutta aamulenkit aion tästä lähtien kyllä ihan itse juosta.
 Kuvat eivät ole tästä talosta, koska suunnittelen sitä postausta erikseen. Nauttikaa!!

Naapuritaloja

Gannon- yliopiston asuntoloita

Lenkkivaatetus (sama kuin Losissa, mutta pari kerrosta paksumpi)

Hienoja pylväitä...

Tällaisia taloja täällä on tosi paljon, vieri vieressä.

Kiva palatsi.

Kaunis syksy. Lunta ei vielä mailla halmeillakaan.

Joku kirkkotsydeemi, kivannäköinen

Lisää syksymaisemaa

PIPO PÄÄSSÄ!! 

Tänään käytiin syömässä Usher's Clubilla, missä käytiin vaihtarivuoden aikana JOKA keskiviikko syömässä kanankoipia ja ranskalaisia. Se on vähän niinkuin vanhempien ja lasten tapaamispaikka, vähän ruokaa, juomaa ja kuulumisien vaihtoa keskellä kiireistä viikkoa. Kutsuin sinne facebookin kautta ihmisiä jotka asuvat vielä maalla (ravintola sijaitsee lähellä entistä kotia keskellä metsää), joten en tiennyt yhtään keitä kaikkia sinne ilmestyisi. Sinne ilmestyi hirmuisen paljon porukkaa! (tai eihän se  yllätys ole koska olen niin ihana). Kuulemma ei pitkään aikaan ole ollut niin paljon ihmisiä keskiviikkoisin. Oli todella ihana nähdä niin paljon tuttuja naamoja, toisia nähnyt yli viisi vuotta sitten viimeksi. Tuntui että mikään ei ollut muuttunut paitsi se että sain juoda muutakin kuin limua. Heh. 

Nyt olen ollut sosiaalinen ja voin huomisen vain lepäillä ja hengailla täällä linnankokoisessa kämpässä. Ei mitään suunnitelmia huomiselle, ihanaa. Voisin koittaa kuvailla näitä söpöjä eläimiä postaukseen mutta voi että kun se yksi kissa juoksee AINA karkuun, enkä saa ikinä otettua kuvaa. Sama juttu viisi vuotta sitten. Noh se on huomisen haaste.

Hyvää loppuviikkoa kaikille sinne Suomeen!!!!

Oonariina

4 kommenttia:

  1. eikä mitä taloja :DD !! ja joo asuntopostausta tänne kiitos - vilma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eiks vaan!! oon joka aamu vaa ihaillu noita et joku päivä muutan tollaseen!!! ja tulossa on, tulossa on!

      Poista
  2. Ihanan näköstä! Joo mäki haluun asuntopostauksen ;) -larissa-

    VastaaPoista