Sivut

17.11.2013

Itärannikko, ohoi!

Terveisiä Los Angelesin lentokentältä! Lento lähtee 23.05 (lauantai-iltana) joten täällä portilla odottelen ja kirjottelen tätä postausta. Lennän American Airlinesilla Chicagon kautta Buffaloon, joka on noin 40 minuutin päässä Eriestä. Erieen lentää vaikeammin ja kalliimmin, joten Buffalo saa kelvata. Kyllä kuulemma joku on mua siellä vastassa. Toivottavasti.

Aamulla aloin miettimään että ei hitto, eihän mulla mitenkään mahdu kaikki kamat yhteen laukkuun. Käytiin sitten Saanan kanssa lähikaupassa ostamassa hieno sininen matkalaukku. Sekin on melkein täynnä jo, että mitäköhän ihmettä mä oikein ajattelin pääseväni täältä pois yhden matkalaukun kanssa? Kaikilla lennoilla on ensimmäinen laukku ilmainen ja lisälaukusta joutuu pulittamaan n. 35 dollaria joten ei nyt mikään paha hinta.

Suunnitelmissa mulla on siis olla Eriessä, Pennsylvaniassa kaksi viikkoa istäntäperheen luona jonka jälkeen menen ystäväni Allien luokse Buffaloon, New Yorkiin viikoksi. Sieltä lennän sitten New York Cityn kautta Helsinkiin! Muita suunnitelmia ei ole. Niagaran putouksilla haluaisin käydä ja nähdä millaiset ne on talvella!

Tunnin päästä nousen koneeseen ja vietän siellä seuraavan yön. Olikohan järkevää ottaa yölento jos joudun vaikka itkevän lapsen viereen tai en muuten vaan saa unta? Noh, sen näkee sitten. Laitan väliaikatietoja matkan varrelta mahdollisuuksien mukaan. Koneessa on kuulemma WiFi, uuh!

Peace and love, goodbye Los Angeles.

Oonariina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti