Sivut

3.11.2013

"No plans" is sometimes the best plan ever

Me vietettiin tänään rento lauantai Saanan kanssa. Ei suunnitelmia. Nukuttiin myöhään ja kävin tunnin mittaisella aamu(päivä)kävelyllä, herätti muuten tällaisen aamuihmisen hyvin! Aamupäivällä käytiin Starbucksissa kokeilemassa kahta uutta kahvimakua: Gingerbread Latte ja Peppermint Mocha. NAMI! Tuli ihan joulufiilis tuosta piparikahvista. :) 

Pink girl


Pesto, mozzarella, herkkusieni, tomaatti
Haettiin lauantain kunniaksi lähipizzeriasta kunnon mättöpizzat molemmille ja mentiin altaalle syömään! Vaikka olikin lämmin, vähän meinasi vilu tulla. Talvi saapuu siis Kaliforniaankin. :(
Käväsin nopeasti pizzoja odoteltaessa TJ MAXX:issä katsomassa josko sieltä löytyisi söpön väristä ja kokoista käsimatkatavaralaukkua, tajusin nimittäin että kohta täytyy alkaa pakkaamaan.. Ja olihan siellä! Pinkki, juuri sopivan kokoinen ja söpö. Eikä pahan hintainenkaan. Nyt on hyvä kärräillä tätä lentokentillä!




Huomenna on aikainen herätys koska matkamme vie kohti Universal Studioita! En malta odottaa että vihdoin pääsen sinne. Siitä lisää seuraavassa postauksessa! Kivaa sunnuntaita Suomeen <3
Mitä mieltä olette tuosta mun uudesta pinkistä matkalaukusta?

Terkuin,

Oonariina pizza-ahmatti


6 kommenttia:

  1. Onsku, jos Amerikan ikävä iskee palatessasi takaisin, Stokkalle avataan Starbucks!
    Keskustelin kaverini kanssa siitä ovatko Starbucksin kahvit liian isoja ja mun vastaus oli, että ei. Jättikahveja odotellessa siis. Ehkä ne jättikofeiiniannokset auttais myös mun gradun tekemistä, joka on lähtenyt aika hitaasti liikkeelle. Iso G-paine on virallisesti alkanut.

    Tänä viikonloppuna oli Helsingissä vähän toisenlaistakin Amerikan meininkiä, kun Monster Jam- show on Suomessa ja arvaa kuka oli katsomassa eilen: Akseli ja Juha :) Kummipoikasikin on ihan innoissaan ja päristelee nähdessään isoveljen mini-monsteriautoja. Ihan liikkis.
    Kauheen nopeesti menee aika, milloin se sun paluu Suomeen olikaan?

    Terveisiä koko meidän porukalta Amerikkaan!
    -Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OOH milloin avataan?? Mennäänkö sitten yhessä kahvittelemaan joku päivä? Jos opparikiireiltäsi ehdit..... Ja voi että, äiti kertoi että Eemeli kävelee jo!! Ei oo totta miten iso poika jo on :)

      Mä palaan maanantaina 9.12 Suomeen! En malta odottaa :) Ihanaa tulla kotiin, ikävä jo kaikkia!

      Terkkuja takaisin täältä lämpöisestä Losista!!!

      Poista
  2. Heippa! Tosi söpön värinen laukku ja ihan sun näköinen :)))) Mahtuuhan se varmasti mittojen puolesta cabiiniin? Ja hinta oli kohtuullinen!?! Viettäkää mahtava päivä studioilla ja toivotaan ettei jonot ole sietämättömät!!!love mom and dad

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mahtuu! Katoin kaikkien lentoyhtiöiden sivuilta cabin laukun koon ja toi on just hyvä! ja niin SÖPÖ ja maksoi vaan 59,99 plus verot :)

      Poista
  3. Herranjumala Onsku, kuin oot laihtunu! -Matalakola

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha ai oon :D tuntuu et oon vetäny donitseja kaikkien puolesta !! :D

      Poista